Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

sinirler bozuldu canım
muhtemelen öyle.
bende şimdi dr dediğini yapmadığım için suçluluk psikolojiside var.
bide gün aşırı çalışma olsun diyorum kendimce ama eşim sağlıkçı olduğundan çoğu günler olmayabiliyor.
bu defa eve gelmediğini umursamıyor beni bebek fikrini diye düşünüyorum
bide bende acıma olayı var ya ilişki esnasında gün aşırı fikride korkutuyor.
birse ben tezcanlıyım söylediğim düşündüğüm şeyi hemen eyleme geçiririm ama eşim daha ağırdan alır.
şimdide evin kapılarına taktım 2 gündür pusuya yattım bekliyorum acaba havalar soğudu diye iç kapılar bizim biraz farklıı önündede koltuklar var ağır olduklarından onları çekip kapatamıyorum kendiliğinden kapatırmı diye bekliyorum.
dün üşüdüm diyorum gidip üstüme battaniye getirip örtüyor bi kapıları kapatmıyorrr

ay allahım aynen durduk yere ağlıom bende arabada falan nie alıon brn senin ağladığını görmek istemiom bende mi ağlıyayım yoksa arabayı durdurup kendimi aşağımı atayım dio ozmn susuom :)

inşallah cnm ekim uğursuz geldi kasım uğurlu gelir inşllh çok istemekte yetmio saldım çayıra mevlam kayıra.. sen nasılsın nasıl gidio hamilelik inş. kucağına sağlıkla alırsın canım.

amin canım teşekkür ederim şimdilik korku dolu geçiyo. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

kız allah seni adamlarıda bunalttık vallahi yazık ya

kız banu listeye bakam dedim ben yokken kimler gelmiş kimler gitmiş die kız bnm 3. ay mı ? :) 6.ay kız

oy kıyamam sana gel sarılayım ağlama sennben ağlarım senin yerine

maşallah topik şenlenmiş hamişler artmış

evet kuzum sakin olmaya çalış oyalancak bişi falan bul
oyalanıyorum fena bi halde tamizliğe giriştim iş yerinde patron geldi napıyon diyorrr elinin körünü yapıyom ben mi toplucam hep arkanızı diyesim geldi ....
niye gelmişim ben bugün geldin mi sen diyorrr heyyy Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…