öle insanlara çok sinir olurum ben olsam hemen yapıştırırdım cevabınıoyalanıyorum fena bi halde tamizliğe giriştim iş yerinde patron geldi napıyon diyorrr elinin körünü yapıyom ben mi toplucam hep arkanızı diyesim geldi ....
niye gelmişim ben bugün geldin mi sen diyorrr heyyy Allahım.
amin inşallah canım saolasın tek isteğimiz bu zaten...öle tabi allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh amin...
kız sonuç negatif çıkmasa devam edecemde negatif çıkınca 1hafta ara veriyorum sonra tekrar devamkimene canım veriyosun parasını yaptırıyosun onların işi o sen devam et
kötü niyetli söylemiyor ben herşeye karşı aşırı bi tepki veriyorum. bir başkasının suçu yok.öle insanlara çok sinir olurum ben olsam hemen yapıştırırdım cevabını
olsun cnm anlıorum bnde öle durumdayım şuan bende herşye tepkiliyimkötü niyetli söylemiyor ben herşeye karşı aşırı bi tepki veriyorum. bir başkasının suçu yok.
senin normal Allah sabır versin.olsun cnm anlıorum bnde öle durumdayım şuan bende herşye tepkiliyim
normal çünki hala adetim bu ekim uğurlu gelmedi bana bebeğimi kaybettim dedemi kaybettim hiç iyi gelmedi iştesenin normal Allah sabır versin.
kızlarrrrrrrrrrr ne ediyonuz bakemmmmALTINIM nasıl gidiyor bakam hamilelikkk dua ediyonmu bizeeeeeeee
hafta sonu moduna girmişsindir canım az kaldı sabırrray 1 de çıkıcam geçmiyor saat ya napsam ya daraldım iyice aslında işimde çok ama yapan yok
duyarsınnnn merak etmeeee artık bu yolda adımı attın yürümeye devammmmmmetmezmiyimmmm herdaim hergece yataren aklıma geldikçe canım. korka korka zamanın geçmesini bekliyorum kalp atışını duysaydım biraz daha rahatlıcam sanki inşallah haftaya duyabilirim canım. sen nasılsın.
hafta sonu moduna girmişsindir canım az kaldı sabırrr
duyarsınnnn merak etmeeee artık bu yolda adımı attın yürümeye devammmmmmnapim bende aynen işteyim maaleseffff istifa dilekçemi yazmamak için zor tutuyorum kendimii adet olmuştum ilk 2gün yoğun geldi 3. gün bitti şimdide kahverengi sümük kıvamında akıntım geliyo ve kasıklarımda ağrım var korkuyorum haftaya doktora gitsem diyorum
öpppppağlamayın anneeeeeem ağlamayıııınnnn kıyamam gelin öpiyimmm
dün akşam yatar ayak perdeleri söktüm eve gidip temizlik yapcam deli gibioyalanıyorum fena bi halde tamizliğe giriştim iş yerinde patron geldi napıyon diyorrr elinin körünü yapıyom ben mi toplucam hep arkanızı diyesim geldi ....
niye gelmişim ben bugün geldin mi sen diyorrr heyyy Allahım.
deden için de başın sağolsun canım,başka acı göstermesin rabbimnormal çünki hala adetim bu ekim uğurlu gelmedi bana bebeğimi kaybettim dedemi kaybettim hiç iyi gelmedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?