Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

öle insanlara çok sinir olurum ben olsam hemen yapıştırırdım cevabını

kızlarrrrrrrrrrr ne ediyonuz bakemmmm ALTINIM nasıl gidiyor bakam hamilelikkk dua ediyonmu bizeeeeeeee

etmezmiyimmmm herdaim hergece yataren aklıma geldikçe canım. korka korka zamanın geçmesini bekliyorum kalp atışını duysaydım biraz daha rahatlıcam sanki inşallah haftaya duyabilirim canım. sen nasılsın.

ay 1 de çıkıcam geçmiyor saat ya napsam ya daraldım iyice aslında işimde çok ama yapan yok

etmezmiyimmmm herdaim hergece yataren aklıma geldikçe canım. korka korka zamanın geçmesini bekliyorum kalp atışını duysaydım biraz daha rahatlıcam sanki inşallah haftaya duyabilirim canım. sen nasılsın.
duyarsınnnn merak etmeeee artık bu yolda adımı attın yürümeye devammmmmm napim bende aynen işteyim maaleseffff istifa dilekçemi yazmamak için zor tutuyorum kendimii adet olmuştum ilk 2gün yoğun geldi 3. gün bitti şimdide kahverengi sümük kıvamında akıntım geliyo ve kasıklarımda ağrım var korkuyorum haftaya doktora gitsem diyorum

okadar ağrın varsa git tabiki aksatma sakın. neden istifa etmek istiyosun sende benım gibi sevmediğin işimi yapıyosun

dün akşam yatar ayak perdeleri söktüm eve gidip temizlik yapcam deli gibi Dhazır bebek fln yok dip köşe yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…