Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

dün akşam yatar ayak perdeleri söktüm eve gidip temizlik yapcam deli gibi Dhazır bebek fln yok dip köşe yapayım

yap valla dün benım evim çok pisti ve ağrımdan kalkamadım sağolsun arkadaşım bana uğramıştı mutfağı toparladı. çok zor oluyomus sonra

yap valla dün benım evim çok pisti ve ağrımdan kalkamadım sağolsun arkadaşım bana uğramıştı mutfağı toparladı. çok zor oluyomus sonra
koci adet olana kdr bişeye elletmedi ama kadın eli değmeden olmuyor ,2de cıkıcam ben de eve gidince bi girişeyim hem stres atmış olurum

kızlar söylemesi ayıp bi armut aldım vitamin olsun diye armıt hariç herşeyin tadı var noldu meyvelere ya

koci adet olana kdr bişeye elletmedi ama kadın eli değmeden olmuyor ,2de cıkıcam ben de eve gidince bi girişeyim hem stres atmış olurum

bende bugun erken çıkmışken yapayım herşeyi diyorum yatım benım adam evde onla oyalanırım canım sıkıldıkça adamla uğraşıyorum zaten

Kizlar ben bu ay doktora gitmeye karar verdim. 6. Denemem ve gec olmadan bir sorun varsa ogrenmek istiyorum. Ilk defa gidecegim doktora. Ne yapiyorlar ilk gidiste, sadece hormon testleri falan mi? Gidenler bi aydinlatsa beni

Kizlar ben bu ay doktora gitmeye karar verdim. 6. Denemem ve gec olmadan bir sorun varsa ogrenmek istiyorum. Ilk defa gidecegim doktora. Ne yapiyorlar ilk gidiste, sadece hormon testleri falan mi? Gidenler bi aydinlatsa beni
Hormonlara bakıyor eşinden sperm testi istiyor daha sonrada ultrasonla bakmak için çağırıyor ama ben gitmedim henüz

ah canım aynı dertten muzdaribiz.... ben de 5ayı geride bıraktım dün regl oldum. çarşamba dr.randevum var... ilk kez gidicem ben de.. boşa kürek çekmeyelim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…