dün akşam yatar ayak perdeleri söktüm eve gidip temizlik yapcam deli gibiDhazır bebek fln yok dip köşe yapayım
koci adet olana kdr bişeye elletmedi ama kadın eli değmeden olmuyor ,2de cıkıcam ben de eve gidince bi girişeyim hem stres atmış olurumyap valla dün benım evim çok pisti ve ağrımdan kalkamadım sağolsun arkadaşım bana uğramıştı mutfağı toparladı. çok zor oluyomus sonra
koci adet olana kdr bişeye elletmedi ama kadın eli değmeden olmuyor ,2de cıkıcam ben de eve gidince bi girişeyim hem stres atmış olurum
tükürükten ovulasyon testleri nasıldır sizce?
sen kendini çok yorma amabende bugun erken çıkmışken yapayım herşeyi diyorum yatım benım adam evde onla oyalanırımcanım sıkıldıkça adamla uğraşıyorum zaten
mrb cnm sen nasılsınMrb kızlar nasılsınız?
Mrb kızlar nasılsınız?
sen kendini çok yorma ama
Bende iyiyim canım tşk ederimslm canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
İyiyim bende çok şükürmrb cnm sen nasılsın
zaten bu tembellik devam ettikçe evimi belediye basıcak çöp ev diye
Hormonlara bakıyor eşinden sperm testi istiyor daha sonrada ultrasonla bakmak için çağırıyor ama ben gitmedim henüzKizlar ben bu ay doktora gitmeye karar verdim. 6. Denemem ve gec olmadan bir sorun varsa ogrenmek istiyorum. Ilk defa gidecegim doktora. Ne yapiyorlar ilk gidiste, sadece hormon testleri falan mi? Gidenler bi aydinlatsa beni
ah canım aynı dertten muzdaribiz.... ben de 5ayı geride bıraktım dün regl oldum. çarşamba dr.randevum var... ilk kez gidicem ben de..Kizlar ben bu ay doktora gitmeye karar verdim. 6. Denemem ve gec olmadan bir sorun varsa ogrenmek istiyorum. Ilk defa gidecegim doktora. Ne yapiyorlar ilk gidiste, sadece hormon testleri falan mi? Gidenler bi aydinlatsa beni
görüşürüz canım bbben kaçar kızlarrrrr muaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?