çarşamba yazarım sana canımQueenfyz
canın sağolsun ama ben de pzts gidicem ve 4. gün olmuş oluyo.2 ile 5 arasında yapılması uygundur diye okudum çoğu yerde.sorun olur mu acaba?Ben 2 kez gittim kontrol amacli olmuyor diye ilkinde adetin 2. Gunuydu alttan bakip muayene etti ve kan verdim hormonlara bakildi sonuc temiz. Bir dahaki gidismde farkli doktora gittim regl falan degildim o da alttan bakti sorun yok esinden sperm bakmamiz lazim denildi. Bazi hormonlara bakilman icin adetin 2 3 gunu olmasi lazim o yuzden bakamam suan sonra gel dedi sut hormonlari falanmis. Bundan sonra gidersem esimle giderim.
Normal yolla olmasini bekliyoruz ama olmassa esine bakiyoruz ondada sorun yoksa asilama yapiliyor yine olmassa tup bebek dedi siralamayi anlatti. Bilmeyenler varsa belki yardimci olurum diye yazdim kizlar en hayirli zaman neyse o olsun herkeste
gidecem bakalım. ya aslında işimi seviyorum ama insanlarla uğraşmak zor. 30 elemanım var çok yoruyorlar benii yardımcı olsun diye birinide aldırdım yanıma ama yok yardımdan çok zararı oluyo birde onun bozduklarını düzeltmem gerekiyorokadar ağrın varsa git tabiki aksatma sakın. neden istifa etmek istiyosun sende benım gibi sevmediğin işimi yapıyosun
canım bn dün eczaneye sordum kaşıntı var travazol kullanılırmı gebelikte diye eczacı kullanır dedi bende
Nasıl geçti mi peki ben sirkeli şu ile de yıkıyorum ama aynı hala
tamam cnm saolasınçok iyi olmadığını yazıyo heryerde o yüzden ben idrar almıştım canım
tamam cnm saolasınçok iyi olmadığını yazıyo heryerde o yüzden ben idrar almıştım canım
Bende sevmiyorum alttan muayeneyi....bacaklarim titriyor doktor bile şaşırıyor...o yuzden doktora gidince ilk alttan bakacakmisiniz diye sordum yok dedi...folic trio diye bi hap verdi haftaya keseyi gormek icin gel dedi...Insaallah...ya mukocum akıntı kaşıntı var diye alttan bakar diye düşündümde araştırdığım kadarıyla akınto genelde oluyomuş gebelikte kaşıntı içinde eczacıya sordum travozol kullanıyorum biraz daha beklicem perşembe izinliyim kadın doğuma perşembe gidicem. çarşambada endokrine gidicem troid testlerimi yapsın ilaçlarımı düzenlesin. alttan muayene çok korkutuyor benı. bide bazı kendini doktor sanan ..... lar haşırt diye ittiriyolarya o aleti deliriyorum.
ben diyorum sanaaa boşuna stres yapıyorsunnnnnn bu kez herşey çokkk güzel olacakkkkk için rahat olsunnKızlar tek tek okudum hepinizi hamis olanlar ve olmayanlar stres her türlü herşeye engel oluylr kendimden biliyorum dikkat edin lütfen . dun akşam ustu kanamam oldu yegenimde 4 aylık bendeydi esimde tam o an göreve gitti dimdizlak Kaldim bebis acikti sütünü hazırlayana kadar agladı bende stresliydim lekeyi gorunce bende ağlamaya başladım Abim annem koşup geldiler hastaneye gittik tabi ben umutsuzlarin kadiniyim bitti herşey diyorum ama içimde Yine de garip bir boşluk var kendi doktorum yoktu ama buda yasli ve tecrubeliydi sonra yine aynı koltuk ve aynı korkuyla yattim . biranda kalp atışlarını duydum tabi yine ben devre dışı ..çok sukur
bin sukur Rabbim yine mutlu haber nasip etti . tabi doktor bilgilerime bakarak yaşayan çocuğun yok dediğinde boğazındaki yumruk nefesimi kesiyordu yüzüme vurulan tokat gibiydi . ahirette mükafat olarak verilecek olan bir nimeti burada acı ile aniyordum . hamd olsun her halimize daha neler yasayacagiz bilmiyoruz dilerim her yaşadığımız acı son bulur dua edin bana aylar su misali olsun yavrum saglikla sihatle huzurla uxun omurlerle kucagima konsun
Canım rabbim bu kez sağlıkla eksiksiz dünyaya getireceğim bir bebiş vermiştir inş. Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış. Bu korku dolu muayenelerin son bulur inşallahKızlar tek tek okudum hepinizi hamis olanlar ve olmayanlar stres her türlü herşeye engel oluylr kendimden biliyorum dikkat edin lütfen . dun akşam ustu kanamam oldu yegenimde 4 aylık bendeydi esimde tam o an göreve gitti dimdizlak Kaldim bebis acikti sütünü hazırlayana kadar agladı bende stresliydim lekeyi gorunce bende ağlamaya başladım Abim annem koşup geldiler hastaneye gittik tabi ben umutsuzlarin kadiniyim bitti herşey diyorum ama içimde Yine de garip bir boşluk var kendi doktorum yoktu ama buda yasli ve tecrubeliydi sonra yine aynı koltuk ve aynı korkuyla yattim . biranda kalp atışlarını duydum tabi yine ben devre dışı ..çok sukur
bin sukur Rabbim yine mutlu haber nasip etti . tabi doktor bilgilerime bakarak yaşayan çocuğun yok dediğinde boğazındaki yumruk nefesimi kesiyordu yüzüme vurulan tokat gibiydi . ahirette mükafat olarak verilecek olan bir nimeti burada acı ile aniyordum . hamd olsun her halimize daha neler yasayacagiz bilmiyoruz dilerim her yaşadığımız acı son bulur dua edin bana aylar su misali olsun yavrum saglikla sihatle huzurla uxun omurlerle kucagima konsun
Evhamlanıyorsundur kimim aklına bile gelme bişi olacağı... Öyle de olur zaten. BiZlere biraz sakinlik versin inş. Herşeyimizi sakince gğzel düşünerek geçirelimDoktor da diyor streste etkiliyor diye ama fiziksel ve zihinsel olarak bunu degistiremiyorim çok acı ki . hangi mutlu bi hamilelik geciremiyorum herşey zehir oluyor . hamdolsun tabi Rabbimin gücüne gitmesin ama turlu turlu şeyler geçiyor icimden
Hep aynı olacak değil ya hepsi. Öyle olsa sen dünyaya getirmek için uğraşmazsın en başta. O yüzden canım duayı dilinden düşürme aklıma geldikçe fün yekün de be başka birşey düşünlaves35 amin inşallah bu sefer herşey farklı olur herşey beklediğimden de güzel olur .
saol cnm amin allah kimsey başka acı vermesndeden için de başın sağolsun canım,başka acı göstermesin rabbim
Canimmm evet hic denk gelemiyoruz ben cok sk giremiyorum su an ovi donemindeyiz ama degerlendiremiyoruz sinirlerim tavan durumda sanirim bi sure ara vercez bebek fikrine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?