Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ben 2 kez gittim kontrol amacli olmuyor diye ilkinde adetin 2. Gunuydu alttan bakip muayene etti ve kan verdim hormonlara bakildi sonuc temiz. Bir dahaki gidismde farkli doktora gittim regl falan degildim o da alttan bakti sorun yok esinden sperm bakmamiz lazim denildi. Bazi hormonlara bakilman icin adetin 2 3 gunu olmasi lazim o yuzden bakamam suan sonra gel dedi sut hormonlari falanmis. Bundan sonra gidersem esimle giderim.

Normal yolla olmasini bekliyoruz ama olmassa esine bakiyoruz ondada sorun yoksa asilama yapiliyor yine olmassa tup bebek dedi siralamayi anlatti. Bilmeyenler varsa belki yardimci olurum diye yazdim kizlar en hayirli zaman neyse o olsun herkeste

çarşamba yazarım sana canım Queenfyz

Ben de carsamba gitmeyi dusunuyorum :) kim once giderse yazar artik. Benim 8 yasinda bir oglum var ilk evliligimden. Su anki eşim ikinci eşim. Acaba diyorum bende degil de onda bir problem olabilir mi. Adamcagiz da strese giriyor yazik. Doktora gideyim de icimiz rahat etsin bari. Insallah kotu bisey yoktur

canın sağolsun ama ben de pzts gidicem ve 4. gün olmuş oluyo.2 ile 5 arasında yapılması uygundur diye okudum çoğu yerde.sorun olur mu acaba?

okadar ağrın varsa git tabiki aksatma sakın. neden istifa etmek istiyosun sende benım gibi sevmediğin işimi yapıyosun
gidecem bakalım. ya aslında işimi seviyorum ama insanlarla uğraşmak zor. 30 elemanım var çok yoruyorlar benii yardımcı olsun diye birinide aldırdım yanıma ama yok yardımdan çok zararı oluyo birde onun bozduklarını düzeltmem gerekiyor

Bende sevmiyorum alttan muayeneyi....bacaklarim titriyor doktor bile şaşırıyor...o yuzden doktora gidince ilk alttan bakacakmisiniz diye sordum yok dedi...folic trio diye bi hap verdi haftaya keseyi gormek icin gel dedi...Insaallah...

Kızlar tek tek okudum hepinizi hamis olanlar ve olmayanlar stres her türlü herşeye engel oluylr kendimden biliyorum dikkat edin lütfen . dun akşam ustu kanamam oldu yegenimde 4 aylık bendeydi esimde tam o an göreve gitti dimdizlak Kaldim bebis acikti sütünü hazırlayana kadar agladı bende stresliydim lekeyi gorunce bende ağlamaya başladım Abim annem koşup geldiler hastaneye gittik tabi ben umutsuzlarin kadiniyim bitti herşey diyorum ama içimde Yine de garip bir boşluk var kendi doktorum yoktu ama buda yasli ve tecrubeliydi sonra yine aynı koltuk ve aynı korkuyla yattim . biranda kalp atışlarını duydum tabi yine ben devre dışı .. çok sukur
bin sukur Rabbim yine mutlu haber nasip etti . tabi doktor bilgilerime bakarak yaşayan çocuğun yok dediğinde boğazındaki yumruk nefesimi kesiyordu yüzüme vurulan tokat gibiydi . ahirette mükafat olarak verilecek olan bir nimeti burada acı ile aniyordum . hamd olsun her halimize daha neler yasayacagiz bilmiyoruz dilerim her yaşadığımız acı son bulur dua edin bana aylar su misali olsun yavrum saglikla sihatle huzurla uxun omurlerle kucagima konsun

ben diyorum sanaaa boşuna stres yapıyorsunnnnnn bu kez herşey çokkk güzel olacakkkkk için rahat olsunn

ben diyorum sanaaa boşuna stres yapıyorsunnnnnn bu kez herşey çokkk güzel olacakkkkk için rahat olsunn

Canım rabbim bu kez sağlıkla eksiksiz dünyaya getireceğim bir bebiş vermiştir inş. Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış. Bu korku dolu muayenelerin son bulur inşallah

Doktor da diyor streste etkiliyor diye ama fiziksel ve zihinsel olarak bunu degistiremiyorim çok acı ki . hangi mutlu bi hamilelik geciremiyorum herşey zehir oluyor . hamdolsun tabi Rabbimin gücüne gitmesin ama turlu turlu şeyler geçiyor icimden

Evhamlanıyorsundur kimim aklına bile gelme bişi olacağı... Öyle de olur zaten. BiZlere biraz sakinlik versin inş. Herşeyimizi sakince gğzel düşünerek geçirelim

laves35 amin inşallah bu sefer herşey farklı olur herşey beklediğimden de güzel olur .
Hep aynı olacak değil ya hepsi. Öyle olsa sen dünyaya getirmek için uğraşmazsın en başta. O yüzden canım duayı dilinden düşürme aklıma geldikçe fün yekün de be başka birşey düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…