Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bende sevmiyorum alttan muayeneyi....bacaklarim titriyor doktor bile şaşırıyor...o yuzden doktora gidince ilk alttan bakacakmisiniz diye sordum yok dedi...folic trio diye bi hap verdi haftaya keseyi gormek icin gel dedi...Insaallah...

bende folic trio kullanıyorum bide progeston mudur nedir öyle bi hap düşük engeli için. keseyi bende görmedm henüz bu hafta gitsemmi acaba doktor kasımın 2 haftası gel dedi ama dayanamıyorum. :)

bende de durum hala aynı. ama 10 günü geçince özre giriyor.
sen de ne uğraşıyorsun adamla gaza getirirsen tabi o da beklerrr

günaydınn kızlarrrr
hiççç halim yokkk.
dün sabahtan akşama kadar zeytin topladım.
yorgunluk şöyle dursunnn, uykummm varrrr
hayırlı güzel dingin bir haftaa olsunnn bizlere....
saatlerde bi alınsaydı artık eidiii

günaydınn kızlarr.. nasıl keyifler bakalımm.. ekimide devirdik hep beraber, kasımda aşk başkadır dedik, başladık sabırla beklemeye
umarım son beklediğimiz ay olur bu ay!!

bazen aksilik oldu mu tam kritik zamanları buluyo artık nasip mi ksmet mi bilemedim.bu hafta 2 aydır beklediğim yumurtlama haftam ve eşim çarşamba günü 3 günlük şehir dışında olacak yumurtlamam da çarşamba galiba ne diyim bilemedim

aman salıyı boş geçmeyin o zaman.. hayırlısı olsun demekten başka ne gelirki elden..

canım ya denk geliyor öyle bazen,vardır bi hayır diyelim salı gününü değerlendir ama sen

Sperm 72 saat yaşıyormuş yanı tam 3 gün sen gitmek üzereyken değerlendir canım belli olmaz bu işler

günaydın kızlarrr....benim muhtemelen yarın regl gelir. Ateş ölçme yöntemi onu gösteriyor son 5 gündür değerlerim düşmeye başladı bu ay da fosss

haklısınız kızlar salıyı değerlendircez de yumurtlama gününe isabet ettirdikte ne oldu sanki geçtiğimiz aylarda.bu seferde böyle olsun olacağ varsa engellenemez laves35 stok işi iyi fikir teknolojisi geliştirilmeli

evettt iki gün giderrr o nasılsaaa ama bende aynı dertten muzdaribimmmm hayırlısı diyelim artıkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…