Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ben zaten her gün aynı saatte uyanıyorum sabah kalkmadan ölçüyorum sıkıntı olmuyor dene valla... ben son 5 gün yapıyoru yetiyor ...merakım gidiyor en azından
Azraa ateş ölçme yöntwmine başlamışsın bakıyorum :) iyi etmişsin en azından boşa heyecan yapmıyorsun ateş düşünce regl başlıyor çünkü

yok canım yarın gidecem doktora. montaj sorumlusuyum canım(yönetim şefsin diyo ama hiçşef gibi davranamıyom benim bildiğim şefler elleri cebinde gezer) aynen valla operatörlük kırallık resmen yaaa birde fabrikada yönetimden en eski benim kimse bişi bilmiyo her işe ben koşturuyorum bıktım valla

napim yaa hoşuma gidiyooo ilkevlendiğimiz zamanlar geliyo aklıma
benimde hoşuma gidiyor ama ne zaman öyle yapsam kendi hevesim olmuyor eşim işten geldiğindeee .
uykum geldi diyorum falan filan öylece bakakalıyorrr

Hayirli haberler alirsin inşaallah....sorumluluğun verdigi streste kötü yumutraya zarar veriyor...

Slm kızlar bugün çatlatma iğnesi 8. Günü test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki ama işyerinde gereksiz bir gülme krizine girdim sürekli gülesim var
Bu arada hamilelik haberi alan ark gözünüz aydin allah tamamına erdirsin inşallah

sinir bozukluğu işte canım ,8.gün belli oluyomu peki erken olabilir mi

Azraa ateş ölçme yöntwmine başlamışsın bakıyorum :) iyi etmişsin en azından boşa heyecan yapmıyorsun ateş düşünce regl başlıyor çünkü

evet bebişim...bugün 36.4 dü muhtemelen yarın regl olurum ben :) sevdim ben bu işi sürekli kafa yoracagıma düşme başlayınca anlıyorum geçmesini de beklemiyorum böylece

_Turk-loqumu_ canım tebrik ederim. Allah tamanına da erdirsin sağlıkla inşallahhhh.....dua et kız bizim için ayyyy bu akdar hamişin duasıyla bizde 3 üz 5 iz felan dıgururz herhalde hepsinin duası kabul olsa hahaha

iyide çok erken çatlama iğnesinden sonra 12 gün geçmesi gerek. kanda bile çıkmaz

Aslında adetime 10 gün var ama ben genelde 8. Gün negatif görünce hep negatif oluyor inşallah değişir erken diyorum ama umudum tükendi iste
canım umutsuzluk için çok erken daha , 1hafta sonra tekrarla testi sen :) inşallah gönlüne göre olur sonuç

evet bebişim...bugün 36.4 dü muhtemelen yarın regl olurum ben :) sevdim ben bu işi sürekli kafa yoracagıma düşme başlayınca anlıyorum geçmesini de beklemiyorum böylece
ben de yapcam ben deeeeee adete 1 hafta kala mı başlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…