abiki nöbetçi öğrenciniz buradaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri sayfa yeniliyom bildirim gelsin diye ve sonunda beklediğim an geldi bi baktım ne göreyimmmm bildirim varrrrbir huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu da benden.kızlar nerelerdesiniz haberler yok mu regl olan hamile olan
topik şenlenmeye başladıVurur yüze ifadesi ben de geldim bitanesi
ennnn çalışkan öğrenci aylinabiki nöbetçi öğrenciniz buradaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri sayfa yeniliyom bildirim gelsin diye ve sonunda beklediğim an geldi bi baktım ne göreyimmmm bildirim varrrr
hoşgeldin bitanesiiiiVurur yüze ifadesi ben de geldim bitanesi
aynennnn elimde çekirdek oturuyorum ama kalkmam lazımmm daha aşure yapacammmmennnn çalışkan öğrenci aylinçekirdekleri hazırrladık tv karşsındaki seçim nöbeti eş zamanlı olarak kk dede başlamştr
Selam canım evet şu saat itibariyle pembe bir kart gördüm kırmızılaşır heraldeKasım ayının açılışını yapıyım hayırl uğurlu bol bebişli gelsin inşallah sayfamıza.Dogannnnn bugün senin bat.ın var mı haber
bekle bakalım canım 1-2 saat kesin net bişey denilemez ikiside olabilir ama yerleşme bildiğim kadarı ile kahverengimsi oluyor.sen yine bilgini ver kesinleşinceYerleşme kanaması falan değildir heralde demi kızlar tam 1 ay oldu regl oldum pembemsi
Insallah cnmHayirlisi olsun hakkinda canim umarım göbüşe saglicakla bebis girer hepimizin
Pembemsu de olabilio cnm tam net bi bilgi verilemio yerlesme kanamasi ile ilgilibekle bakalım canım 1-2 saat kesin net bişey denilemez ikiside olabilir ama yerleşme bildiğim kadarı ile kahverengimsi oluyor.sen yine bilgini ver kesinleşince
işte bende net bilmiyorum biraz sabretmek en garantisiPembemsu de olabilio cnm tam net bi bilgi verilemio yerlesme kanamasi ile ilgili
Evet ole bnm adet bitti uc gunde ama hala goguslerim agrio ayrica araliklarla geldi adetimde kafam oldu karman cormanişte bende net bilmiyorum biraz sabretmek en garantisi
Canim son durumun nedirGercekten mi ya... İnşallah öyledir. Artık eskisi kadar üzülmüyorum çocuğum olmadıgı için rabbime bıraktım vardr bir bildiği. Sonuçta her canlının bir gelme zamanı vardr değil mi... Eee o canlı da benm vesilemle gelecekse demekki var zamanı. Dua ve sabır ile bekliyorum. Benim için dua edermisin bunu yürekten istiyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş galiba hamilesin. İsmim Tuğçe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?