Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bir huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu da benden.kızlar nerelerdesiniz haberler yok mu regl olan hamile olan

Kasım ayının açılışını yapıyım hayırl uğurlu bol bebişli gelsin inşallah sayfamıza. Dogannnnn bugün senin bat.ın var mı haber

bir huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu da benden.kızlar nerelerdesiniz haberler yok mu regl olan hamile olan
abiki nöbetçi öğrenciniz buradaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri sayfa yeniliyom bildirim gelsin diye ve sonunda beklediğim an geldi bi baktım ne göreyimmmm bildirim varrrr

abiki nöbetçi öğrenciniz buradaaaaaaaaaaaaaaaaaa sabahtan beri sayfa yeniliyom bildirim gelsin diye ve sonunda beklediğim an geldi bi baktım ne göreyimmmm bildirim varrrr
ennnn çalışkan öğrenci aylin çekirdekleri hazırrladık tv karşsındaki seçim nöbeti eş zamanlı olarak kk dede başlamştr

Meyve var istersen ben var seversennnn millet :)) Rabbim ülkemizi korusun kötü ellerden gözlerden dünyanın gözü şuan Türkiye . parti vs temsil ederek yazmiyorum bunları sadece İsrail ve amerikanin haziranda ki seçimde nasıl manset atip sevindikerini gorduk osmanlı devrildi diyorlardı artık nefes alma vakti yazıyorlardı Allah onları hiçbir zaman ssevindirmesin başa kim gelirse gelsin kafiri böyle korkutsun inşallah . gobidik kubidik kimler geliyo meyve yemeğe :))) ben birazcık açgözlü oldugum için meyvenin dibine vuruyorum manavda olmayan meyveleri topluyorum eve :))))

Yerleşme kanaması falan değildir heralde demi kızlar tam 1 ay oldu regl oldum pembemsi
bekle bakalım canım 1-2 saat kesin net bişey denilemez ikiside olabilir ama yerleşme bildiğim kadarı ile kahverengimsi oluyor.sen yine bilgini ver kesinleşince

bekle bakalım canım 1-2 saat kesin net bişey denilemez ikiside olabilir ama yerleşme bildiğim kadarı ile kahverengimsi oluyor.sen yine bilgini ver kesinleşince
Pembemsu de olabilio cnm tam net bi bilgi verilemio yerlesme kanamasi ile ilgili

Canim son durumun nedir

salı gidiorum doktora
artık ertelemiycem...
bakalım umutsuzum hamile falan deilimdir ......
ama bunca şeyin altından ne çıkacak bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…