son 3 ayın ortalamasına göre hesaplayacaksnızKızlar mrb bnm bi sorum olacak şimdi ben geçen ay 25günde adet oldum yani 4gün erken geldi adetim. Bu ay 25gün diye hesaplarsam adetim 4gün falan gecikti yok eğer 28gün diye hesaplarsam bugün olmam gerekiyodu olmadım. Ben şimdi neye göre hesap yapayım adetim geçti mi diyeyim
Yani genel olarak 28günde bir oluyordu bir de yumurtam da erken çatladı diye düşünüyorum çünkü ov.testi kullandım ve erken silikleşti.yumurtamın çatladğı günden 14gün saysam doğru olur mu off çok karışık:/son 3 ayın ortalamasına göre hesaplayacaksnız
normal tarihine göre hesapla cnm genelde bir hafta önce yada bir hafta sonra gelmesi normal deniliorKızlar mrb bnm bi sorum olacak şimdi ben geçen ay 25günde adet oldum yani 4gün erken geldi adetim. Bu ay 25gün diye hesaplarsam adetim 4gün falan gecikti yok eğer 28gün diye hesaplarsam bugün olmam gerekiyodu olmadım. Ben şimdi neye göre hesap yapayım adetim geçti mi diyeyim
ölede hesaplyabilirsin ama drdğim gibi normal tarihine görede hesaplayabilirsinYani genel olarak 28günde bir oluyordu bir de yumurtam da erken çatladı diye düşünüyorum çünkü ov.testi kullandım ve erken silikleşti.yumurtamın çatladğı günden 14gün saysam doğru olur mu off çok karışık:/
Anladım cnm bnde seviniyodum adetim baya geçti diye şu tel programları yüzünden:/ inş gecikmeye devam eder bu ay çok değişik şeyler de hissediyorum ama o sıfırı görmemek için bekliyorum...normal tarihine göre hesapla cnm genelde bir hafta önce yada bir hafta sonra gelmesi normal denilior
evet yumurtlamadan sonra 14.gün en mantıklısı ve doğrusu.benım yumurtlamadan sonra 15.gün gelir hepYani genel olarak 28günde bir oluyordu bir de yumurtam da erken çatladı diye düşünüyorum çünkü ov.testi kullandım ve erken silikleşti.yumurtamın çatladğı günden 14gün saysam doğru olur mu off çok karışık:/
Yumurtam 16ekimde çatladıysa geçmiş oluyor o zaman degilmievet yumurtlamadan sonra 14.gün en mantıklısı ve doğrusu.benım yumurtlamadan sonra 15.gün gelir hep
inş cnm bi iki günde glmezse test yap bakalım spnuç ne çıkacak erken döllendiyse pembede olsa bi çizgi görünür eğer geç ddöllenmeyse erkenmiş der beklersinAnladım cnm bnde seviniyodum adetim baya geçti diye şu tel programları yüzünden:/ inş gecikmeye devam eder bu ay çok değişik şeyler de hissediyorum ama o sıfırı görmemek için bekliyorum...
geçmiş oluor evetYumurtam 16ekimde çatladıysa geçmiş oluyor o zaman degilmi
Saol cnm bikaç gün sonra yapıcam...inş cnm bi iki günde glmezse test yap bakalım spnuç ne çıkacak erken döllendiyse pembede olsa bi çizgi görünür eğer geç ddöllenmeyse erkenmiş der beklersin
İnş vardır bir şeyler cnm://geçmiş oluor evet
inş cnmİnş vardır bir şeyler cnm://
Canım silik çizgi çıkmıştı biliyorsun. Onun ertesi günü kan testi yaptırdım. Herzaman 0,01 çıkan Değerim 1,20 çıktı. (neden niye sebebini hiç bilmiyorum) . Cuma gecesi de adet oldum. Böyle işteCanim son durumun nedir
yoktur canım allah'ın izniyle ya da zamanı gelmemiştir daha , en azından sende bi sıkıntı olmadığından eminsin bu da güzel bişey %50rahattır için :) eşinde de yoktur bi sıkıntı allah'ın izniyle içini ferah tutBen de carsamba gitmeyi dusunuyorum :) kim once giderse yazar artik. Benim 8 yasinda bir oglum var ilk evliligimden. Su anki eşim ikinci eşim. Acaba diyorum bende degil de onda bir problem olabilir mi. Adamcagiz da strese giriyor yazik. Doktora gideyim de icimiz rahat etsin bari. Insallah kotu bisey yoktur
hayırlısı olsun canım kasım'A inşallah.Merhaba kizlarr benim kirmizilar geldi bat 28 kasim
ne kadardır deniyosunuz canımBen 2 kez gittim kontrol amacli olmuyor diye ilkinde adetin 2. Gunuydu alttan bakip muayene etti ve kan verdim hormonlara bakildi sonuc temiz. Bir dahaki gidismde farkli doktora gittim regl falan degildim o da alttan bakti sorun yok esinden sperm bakmamiz lazim denildi. Bazi hormonlara bakilman icin adetin 2 3 gunu olmasi lazim o yuzden bakamam suan sonra gel dedi sut hormonlari falanmis. Bundan sonra gidersem m esimle giderim.
Normal yolla olmasini bekliyoruz ama olmassa esine bakiyoruz ondada sorun yoksa asilama yapiliyor yine olmassa tup bebek dedi siralamayi anlatti. Bilmeyenler varsa belki yardimci olurum diye yazdim kizlar en hayirli zaman neyse o olsun herkeste
gidecem bakalım. ya aslında işimi seviyorum ama insanlarla uğraşmak zor. 30 elemanım var çok yoruyorlar benii yardımcı olsun diye birinide aldırdım yanıma ama yok yardımdan çok zararı oluyo birde onun bozduklarını düzeltmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?