Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar mrb bnm bi sorum olacak şimdi ben geçen ay 25günde adet oldum yani 4gün erken geldi adetim. Bu ay 25gün diye hesaplarsam adetim 4gün falan gecikti yok eğer 28gün diye hesaplarsam bugün olmam gerekiyodu olmadım. Ben şimdi neye göre hesap yapayım adetim geçti mi diyeyim

son 3 ayın ortalamasına göre hesaplayacaksnız

son 3 ayın ortalamasına göre hesaplayacaksnız
Yani genel olarak 28günde bir oluyordu bir de yumurtam da erken çatladı diye düşünüyorum çünkü ov.testi kullandım ve erken silikleşti.yumurtamın çatladğı günden 14gün saysam doğru olur mu off çok karışık:/

normal tarihine göre hesapla cnm genelde bir hafta önce yada bir hafta sonra gelmesi normal denilior

ölede hesaplyabilirsin ama drdğim gibi normal tarihine görede hesaplayabilirsin

normal tarihine göre hesapla cnm genelde bir hafta önce yada bir hafta sonra gelmesi normal denilior
Anladım cnm bnde seviniyodum adetim baya geçti diye şu tel programları yüzünden:/ inş gecikmeye devam eder bu ay çok değişik şeyler de hissediyorum ama o sıfırı görmemek için bekliyorum...

evet yumurtlamadan sonra 14.gün en mantıklısı ve doğrusu.benım yumurtlamadan sonra 15.gün gelir hep

çok karışık ikinci gecikmemde 0 ..12.ci gecikmemde 0.100 ama işte o trsti yaptırdığım gün ince çizgi halinde kan geldi ertesi günde öle sadece peçeteye geliodu... sonra bir gün grlmedi yumurta akı gibi akıntı geldi ertesi gün kahverngi kan geldi peçeteye ertesi günde öle ama düzensiz şekilde . bi gün ara yine o gün sarı bi akıntı ertesi gün sabahtan pembe sulu kan peçeteye gelen ertesi gün gece yine aynısı işte sabahıda tst yaptım pembe çizgim vardı . ertssi gün parça düştü beyazlı nohut tanesi gibi wc ye. ertesi günde kahverngi koyu akıntı başladı ama düzensiz sabh geldiyse akşam yok üç gün öle sürdü bugun yine sarıya dönmüş. bulantım var hafif iştahım yerinde deil sevdiğim şeyleri yiyemiom ama acıkıom. göğüslerimde şiş şiş ağrıoda ççok sol kasığımda batmalar devam edio. ve yoruluncada iki kasığım birden ağırıo bugunde baş ağrısı halsizlk baş dönmesi mide yanması bel ağrısı var bilmiom işte kafam karman çorman tam edet oldum derken adet olmadım demek bu olsa gerek
25. günüm adet gecikmesi olayı

Anladım cnm bnde seviniyodum adetim baya geçti diye şu tel programları yüzünden:/ inş gecikmeye devam eder bu ay çok değişik şeyler de hissediyorum ama o sıfırı görmemek için bekliyorum...
inş cnm bi iki günde glmezse test yap bakalım spnuç ne çıkacak erken döllendiyse pembede olsa bi çizgi görünür eğer geç ddöllenmeyse erkenmiş der beklersin

Canim son durumun nedir
Canım silik çizgi çıkmıştı biliyorsun. Onun ertesi günü kan testi yaptırdım. Herzaman 0,01 çıkan Değerim 1,20 çıktı. (neden niye sebebini hiç bilmiyorum) . Cuma gecesi de adet oldum. Böyle işte

yoktur canım allah'ın izniyle ya da zamanı gelmemiştir daha , en azından sende bi sıkıntı olmadığından eminsin bu da güzel bişey %50rahattır için :) eşinde de yoktur bi sıkıntı allah'ın izniyle içini ferah tut

ne kadardır deniyosunuz canım

Canım gittinmi doktora. ne iş yapıyodun sen.bende senın gibiyim altımda elemanlarla uğraşıyorum. çok zor çok iyi anlıyorum senı. bazen şeytan diyo bırak sorumluluğu otur onlar gibi sıradan çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…