Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

azrass ateş ölçme yöntemini mi denedin bu ay canın sağolsun sağlık olsun,ama daha gelmedi du bakalım bi test yap

Lütfen bi yardım edin nolur

5 aylık evliyim dugunume 1 hafta kala yanı 7 haziranda 3 aylık iğne yaptırdım ama pişman oldum neyse 7 eylülde iğnenin günü bitti ve bi daha korunmadik hiç çekilme yöntemini kullandik dün gece prezervatif patladı ve eşim içeriye boşalmış fark etmedik sizce hamile klirmiyim eşim çok heyecanlandi bi an napmam lazim sizce

Kızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş

kaç günde bir adet olursun ve adetinin kaçıncı günü ilişkiye girdiniz?

3 gün önce lekenme gibi oldu ama iğneden sonra duzenim bozuldu öncesinde tam gününde olurdu 28 günde birdi kafam çok karıştı
hamile kalman pek olası değil gibi gözüküyor.. depo iğneler düzeni daha çok bozuyor, ama Allah'ın takdiri tabii.. mucizeler topiğine gelip sordun hamile kalabilirmiyim diye, belki bu bile bi işarettir..

azrass ateş ölçme yöntemini mi denedin bu ay canın sağolsun sağlık olsun,ama daha gelmedi du bakalım bi test yap

Ateş yöntemini çözdüm ama yumurtalam kızmını hala anlamıyorum öteki ay onu çözerim. Evet canım muhtemelen ben bugün yarın regl olurum. 5 gün önce ateş ısısı 36,9 du sonra 36,8 düştü,36,7,36.6 bugünde 36,4 dü 36,3 de regli oluyorum zaten geçen ayda öyle olmustu

Ya kafam karışım daha erken diye düşünüyorum ama gunahida var ne bileyim ya hayırlısı olsun en iyisi beklemek tesekkur ederim

neler öğrenmedik ki şu bebek uğruna yumurtlama kısmını da çözeriz

Off ya bu pazartesi günleri bu kadar yoğun olmak zorundamıııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…