inşallahhhh canım benim inşallahhhhhhholsun valla6. ay ikimize de hayırlı ugurlu olsun
kaç günde bir adet olursun ve adetinin kaçıncı günü ilişkiye girdiniz?Lütfen bi yardım edin nolur
5 aylık evliyim dugunume 1 hafta kala yanı 7 haziranda 3 aylık iğne yaptırdım ama pişman oldum neyse 7 eylülde iğnenin günü bitti ve bi daha korunmadik hiç çekilme yöntemini kullandik dün gece prezervatif patladı ve eşim içeriye boşalmış fark etmedik sizce hamile klirmiyim eşim çok heyecanlandi bi an napmam lazim sizce
3 gün önce lekenme gibi oldu ama iğneden sonra duzenim bozuldu öncesinde tam gününde olurdu 28 günde birdi kafam çok karıştıkaç günde bir adet olursun ve adetinin kaçıncı günü ilişkiye girdiniz?
son adetiniz kaç gün önceydi3 gün önce lekenme gibi oldu ama iğneden sonra duzenim bozuldu öncesinde tam gününde olurdu 28 günde birdi kafam çok karıştı
hamile kalman pek olası değil gibi gözüküyor.. depo iğneler düzeni daha çok bozuyor, ama Allah'ın takdiri tabii.. mucizeler topiğine gelip sordun hamile kalabilirmiyim diye, belki bu bile bi işarettir..3 gün önce lekenme gibi oldu ama iğneden sonra duzenim bozuldu öncesinde tam gününde olurdu 28 günde birdi kafam çok karıştı
azrass ateş ölçme yöntemini mi denedin bu ay canın sağolsun sağlık olsun,ama daha gelmedi du bakalım bi test yap
Bilmiyorum ki ya hayirlisihamile kalman pek olası değil gibi gözüküyor.. depo iğneler düzeni daha çok bozuyor, ama Allah'ın takdiri tabii.. mucizeler topiğine gelip sordun hamile kalabilirmiyim diye, belki bu bile bi işarettir..
ihtimali hiç yok değil ama %60 değilsindir ama %40 da iyi bi ihtimal bence bekleyin yada hiç istemiyorsanız vakit geçirmeden ertesi gün hapı kullannEkim ayının 15 iydi 1 hafta falan surdu
neler öğrenmedik ki şu bebek uğruna yumurtlama kısmını da çözerizAteş yöntemini çözdümama yumurtalam kızmını hala anlamıyorum öteki ay onu çözerim. Evet canım muhtemelen ben bugün yarın regl olurum. 5 gün önce ateş ısısı 36,9 du sonra 36,8 düştü,36,7,36.6 bugünde 36,4 dü 36,3 de regli oluyorum zaten geçen ayda öyle olmustu
neler öğrenmedik ki şu bebek uğruna yumurtlama kısmını da çözeriz
o işe de mi girişsem o eksik kalmasın yahuuuvalla yaa...en azından test yapma derdinden kurtuluyosun....belli ediyor kendini
o işe de mi girişsem o eksik kalmasın yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?