- 5 Ağustos 2015
- 412
- 250
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar birsey paylascam bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim 12 gun once kurtaj oldum kanamam leke seklinde geldi ve hala geliyr ama hafif cok yogun degil ve sanirim dahada sürer neyse asil mesele su doktor on gun iliski yasak dedi biz onbirgun bekledik bu sabah ovulasyon varmi yokmu diye test yapim dedim yanlislikla hcg testi yapmisim uyku sersemi ve pozitif cikti sok oldum ve kafam karıştı hamile degilim olamam ondan eminim ama bu me demek oluyr acaba hala eski degerim mi
aaaaa çok ilginç yaaa zeynep pozitif testler yakanı brakmıyor.internetten bi araştır canım bunun tıbbi açklaması vardr.ama zaten değerin yavaş yavaş düşüyodur bu pozitiflik ondandır git gide silikleşecek bu bence
Hosbulduk canm daha oncede bu sitede ayni benzer bi olayi yasayan biri yazmisti doktor imkansiz deyip yollamis sokturucu vermis ama kullanmamis ve sonra hamile oldugu ortaya cikmis benim eski degerlerimdir muhtemelenCanim hosgeldin, cok emin olamasam da, kurtajdan sonra bir sure pozitif cikmasi normal diye biliyorum.![]()
ilişki olmadı demiştin galiba dimi?Hosbulduk canm daha oncede bu sitede ayni benzer bi olayi yasayan biri yazmisti doktor imkansiz deyip yollamis sokturucu vermis ama kullanmamis ve sonra hamile oldugu ortaya cikmis benim eski degerlerimdir muhtemelen
evet resim ilk dakikalarda çekildi negatif dmk için çektim 5dakika sonra ışık tutarak baktm bi çizgi vardı arkadaşımada gösterdim oda var dedi ama bn hala inanamıodum bugğnde aynısı oldu kısmet diyelim daha erken ztn 08bat tarihim
Hosbulduk canm daha oncede bu sitede ayni benzer bi olayi yasayan biri yazmisti doktor imkansiz deyip yollamis sokturucu vermis ama kullanmamis ve sonra hamile oldugu ortaya cikmis benim eski degerlerimdir muhtemelen
sağlık olsun tatlım senden çok ümitliydim ama şükür ki sağlıklıyız regl olabılıyoruz.. bak bana eşlik ediceksin:)aynı listede senin satırında güncelleme yapıcam yeni liste olmayacakGunaydin canlar. Bugun gecikmeli de olsa kirmizilarim geldi sonunda. Umitler bu aya artik :) Banucum beni de ekler misin? SAT 4 Ekim BAT 5 Kasim Yaş 29 6. deneme. Kasim listesi yaparsan ona eklersin beni belki debanu86
Yok canm onbirgundur daha dun aksam oldu bi gunde dollenme olmaz sanirimilişki olmadı demiştin galiba dimi?
Gunaydin canlar. Bugun gecikmeli de olsa kirmizilarim geldi sonunda. Umitler bu aya artik :) Banucum beni de ekler misin? SAT 4 Ekim BAT 5 Kasim Yaş 29 6. deneme. Kasim listesi yaparsan ona eklersin beni belki debanu86
Amin ins canm bugun doktora gitmeyi dusunuyrm ona sorararim mantikli bir cvpi vardir elbetHakkinda hayirlisi canim, evet imkansiz degil tabii ki, niye olmasin kidedigim gibi suphen varsa kanda takip etmelisin. Deger giderek duserse olagan bir sey zaten; ama yukselme varsa o zaman dr.una gorunmelisin
![]()
evet başka test alıcam başkammarka onunlad a yapıcam testi 8inde. öıkmazsa adetim gelmezse gelirse 9ndada doktora gidicem baktırcm bakalım sol kasık niye ağrıo hemde kan testi yaptırırım adetim gelmezse içim daha rahat olurEvet canım ya daha erken mis sana. Biliyorum ama beklemek çok zor.ama sen gününu bekle yine. Gelmesse tekrar test yap.idrarda erken yapmayın diyorlar.
evet başka test alıcam başkammarka onunlad a yapıcam testi 8inde. öıkmazsa adetim gelmezse gelirse 9ndada doktora gidicem baktırcm bakalım sol kasık niye ağrıo hemde kan testi yaptırırım adetim gelmezse içim daha rahat olur
düşünmemek eldemi neyse ben çıkıprum evde deilim şarj aletm yanımda deil şarjım bitio akşama girersem görüşürüzAynen canım. Ama o güne kadar düşünmemeye çalış. :)
hadi baklım haberlerini beklioruz gelsin artık bebiş :)Günaydın kızlar
Bende hala gelen giden yok aksi gibi belirtide yok
Bekliyoruz bakaljm :)