Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende geri döndüğümde infolic e başlıcam.başarı oranı yüksek.farklı versiyonları var aile hekimine danışıcam.ama doğurganlığı artırıyor deniliyo

Ben de oyle duydum. Yarin alip baslayayim diyorum. Bu ay da boyle olsun bakalim

Kizlar inofolic kullanmayi dusunuyorum ne dersiniz? Bilginiz var mi?
ben kullanmaya başladım, toz olanından aldım. kutunun üstünde günde 1 tane yazıyo ama burada birisine-kim olduğunu hatırlayamadım şimdi- doktoru günde 4 tane demiş. sanırım doktora danışılıp kullanılması daha doğru olacak :110:

Zeynep0234 Zeynep0234 bende düşük yaptım canım kanama bitene kadar değerlerin düşmüyor bildiğim kkadarıyla kanama tamamen bittikten sonra tekrar hcg ye bak canım

Kızlarrrrr inofolic nedirrr hamis kalmaya yardımcıysa bizde kullanalım . normal folik asitle hamis kalınmıyor çünkü

Kızlarrrrr inofolic nedirrr hamis kalmaya yardımcıysa bizde kullanalım . normal folik asitle hamis kalınmıyor çünkü

İnofolic, hem inositol hem de folik asit iceriyor. İnositolun güzel etkileri var araştırdığım uzere.
Genelde pko hastalari icin daha da faydali gibi. Bu da inofolic'in prospektüsünden ;)

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-04-14-04-06.webp
    Screenshot_2015-10-04-14-04-06.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 26
ben zaten yazabilmeyi umut ettim yani inşallah artık herşey normale döner demek istedim
ah banucum keşke öyle olsa sen benden umudunu kesmedin bi de ben oyle olsam sendeki pozitiflikten ben de istiyorum bir debu sayfanin assagisinda bebek reklamlari var yok bezi burun Aspiratöru koymuslar mis gibi bir bebek valla gördükçe moralim daha da bozuluyor

ah banucum keşke öyle olsa sen benden umudunu kesmedin bi de ben oyle olsam sendeki pozitiflikten ben de istiyorum bir debu sayfanin assagisinda bebek reklamlari var yok bezi burun Aspiratöru koymuslar mis gibi bir bebek valla gördükçe moralim daha da bozuluyor
ah o reklamların gözü kör olsun!! bende çok sinir oluyorum!! :KK53: üniversite hastanesine falan gittinmi hiç belki daha ayrıntılı incelerler.. ilk sayfadaki tabloya baktımda tee nisan yazıyo sat'ın için :KK57:

İnofolic, hem inositol hem de folik asit iceriyor. İnositolun güzel etkileri var araştırdığım uzere.
Genelde pko hastalari icin daha da faydali gibi. Bu da inofolic'in prospektüsünden :KK66:
teşekkürler canım paylaşım için burada kadınların %5 i ifadesi çok az bence kime sorsam pko lu.bende de var az buçuk.ama iyi bişeymiş bu infolic kullanalım:KK9::KK9:

canım sen niye umudunu kesiyosun ki umut etmekten bıkma bigün olacak bak gör..dış etkileri bi kenara at kafanı rahatlat relax ol..önce kendi ruh sağlığımız..hadi tut ki olmadı senin ya da bizden birinin ölmedik ya dünyanın sonu değil bi eksiklik değil,alternatifleri var çareleri var takmaaaaaa:KK33:

Kızlar ben kullandım 2 ay inofolic
Önce kapsülünü kullandm sonra toz olanını kullandım bnde pko olduğu için öerdi doktor
Sonra üni hastanesine gittim ordaki doktorum artık kullanma dedi.
Fark oldumu derseniz ben bişey hissetmedim henüz. Ama bunu kullanırken de 10 gün falan hayıt suyu da içtim. Yumurtaları geliştiriyomuş

Back
X