Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

valla bazen kafam atmıyo değil.hamilelikte sorun çıksada halledilir bi şekilde dimi cansu yaaa.dişten dolayı durdurulmak zoruma gidiyo açıkças bu kadar heveslenmişken
allah daha büyük sorunlar vermesin canım ya tabii ki de halledilir diyorum ben insanlar ne durumlardayken devam ediyo ve doğuruyo rabbim güzel yazılar yazmış olsun yeter ki .ben de durma derim :)

Günaydınnn :KK15: cansu1109 cansu1109 hoşgeldin grubun neşesi :KK50: G Gezginanneadayi89 gelmeyen kırmızıdan umut kesilmeeezz, gelirse de önümüzdeki maçlara bakılır, kocişle 1 ay daha rahat rahat takılmanın keyfine varılır :KK49::KK49:
hoşbuldum cağğğğğnnnııııııımmmm hahahaa ben hiç bu yönden bakmamıştımmmm 1 ay daha rahat rahat takılmak :D iyimişşşş sevdimm

güaydın kızlar nasılsınız :KK30: bende diyorum sayfaya kimse yazmıyor heralde , oysaki bildirimler gelmemiş bana :KK57::KK57:

saskınımm hadi hayırlısı canm bi test daha mı yapsan ?

güaydın kızlar nasılsınız :KK30: bende diyorum sayfaya kimse yazmıyor heralde , oysaki bildirimler gelmemiş bana :KK57::KK57:

günaydın canııım iyiyiz şükür sende ne var ne yok :)

hoşbuldum cağğğğğnnnııııııımmmm hahahaa ben hiç bu yönden bakmamıştımmmm 1 ay daha rahat rahat takılmak :KK70: iyimişşşş sevdimm
Tabi ya! Gebelikte bulantisiydi, bas donmesiydi, asermesiydi, dogumdan sonrasi zaten malum.. hicbisey eskisi gibi olmayacak.. vakit varken tadini cikarmak lazim :KK54: ama bu demek degilki istemiyoruz bebisi.. hayatta ennnnn cookkkk istedigimiz sey o!!! Gelsin bir an onceee :KK46::KK46::KK55::KK45:

Tabi ya! Gebelikte bulantisiydi, bas donmesiydi, asermesiydi, dogumdan sonrasi zaten malum.. hicbisey eskisi gibi olmayacak.. vakit varken tadini cikarmak lazim :KK54: ama bu demek degilki istemiyoruz bebisi.. hayatta ennnnn cookkkk istedigimiz sey o!!! Gelsin bir an onceee :KK46::KK46::KK55::KK45:
evet canımmm kesinlikleeee :) tüm bu rahat takılmalar onu çooook istediğimiz içinn sağlıkla gelsin inşallah minnaklarımız annelerine babalarına :)

kuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldum
bu ay aşılama yaptırmak istiyorum artık, her ay aynı hüsran :(

sen ne yaptın şapşik nasıl büyüdü mü :)

Back
X