cansucugum ben de bu markayi kullaniyirun hatta az once siparişim geldi ama fiyat fazla geldi bana sanki ben de bunu sipariş ettim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...oquic-ovulasyon-testi-8-gebelik-tes-189263629
özellikle fazla istemedim ben ov.testini canım ya bu ay için yaptığım bi totem bu önümüzdeki ay naparım bilmiyorumher gün testlerle uğraşırsam kafayı yerim bu ay bi deneyeyim bitireyim elimde kalırsa gene yaparım
anladim kizlar ben az istedigini dusunmemistim tabi herkes ben gibi degil ki sati bati belli olmasin ben masallah depo yaptimAdet yükselince otomatik olarak rakam düşüyor canım
anladim kizlar ben az istedigini dusunmemistim tabi herkes ben gibi degil ki sati bati belli olmasin ben masallah depo yaptim))
hemmen bi kahve çak ,ben şimdi içicemslm milletttt
öğle yemeğinin ağırlığı çöktü nasıl uykum var yaaa
cansucugum ben de bu markayi kullaniyirun hatta az once siparişim geldi ama fiyat fazla geldi bana sanki ben de bunu sipariş ettim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...oquic-ovulasyon-testi-8-gebelik-tes-189263629
slm milletttt
öğle yemeğinin ağırlığı çöktü nasıl uykum var yaaa
hoşgeldin canım :)Kizlar ozledim nasilsiniz haberler varmi
aferin sana !Ben daha yemek yemedim stresten...
güle güle kullanalım o zaman benim de yrn gelir heralde sbh yapmayınız diyo ne zaman yapcaz akşam mıBende bundan aldım canım şimdi geldi beımde
hoşgeldin canım :)
nasıl gidiyor hamişlik
eh olsun o kadar annesi napsın o da alışmaya çalışıyo sana :)Hosbuldum cnm bugun 6+1 olduk mide bulantilari mahfedio surunduruo adeta persembe kontrol var ins kalp atislarinida duyariz minnagin sizler naptiniz
sabah içtim günlük limitimi doldurdumhemmen bi kahve çak ,ben şimdi içicem
ciddi misinnnnnnnnnnnnn bence hamişsin kızım sennnnnnnşimdi ben belirtilerimi yazayım
acaip uyku hali, mide yanması, arada gaz sancısı, dün başlayan ve çok az olmakla birlikte hafif pembemsi akıntılarım var
bide içim yanıyormuş gibi, 3 gündür ateşim 37 çıkıyor
umut fakirin ekmeği derler, acaba hala hamilelik şansım varmıdır ki
bat 2 gün geçti
aferin sana !
ayy ne bileyim yaa en son negatif çıkmıştı ama 4 gün olduciddi misinnnnnnnnnnnnn bence hamişsin kızım sennnnnnn
belirtilerle uğraşıyoruz kuzum hihihihiihBatlari gelen arkadaşlarım nasılsınız ne yapıyorsunuz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?