allah daha büyük sorunlar vermesin canım ya tabii ki de halledilir diyorum ben insanlar ne durumlardayken devam ediyo ve doğuruyo rabbim güzel yazılar yazmış olsun yeter ki .ben de durma derim :)valla bazen kafam atmıyo değil.hamilelikte sorun çıksada halledilir bi şekilde dimi cansu yaaa.dişten dolayı durdurulmak zoruma gidiyo açıkças bu kadar heveslenmişken
haydi bakalım böyle diye diye 4ayı boş geçtim şaka maka sıra 5de :)Benimde bugun bittiçalışmalara kaldığımız yerden devam
hoşbuldum cağğğğğnnnııııııımmmm hahahaa ben hiç bu yönden bakmamıştımmmm 1 ay daha rahat rahat takılmakGünaydınnncansu1109 hoşgeldin grubun neşesi G Gezginanneadayi89 gelmeyen kırmızıdan umut kesilmeeezz, gelirse de önümüzdeki maçlara bakılır, kocişle 1 ay daha rahat rahat takılmanın keyfine varılır
nerdesin canpareeeeegünaydın kuzucuklarrrrrrr
haydi bakalım böyle diye diye 4ayı boş geçtim şaka maka sıra 5de :)
günaydın canııım iyiyiz şükür sende ne var ne yok :)güaydın kızlar nasılsınızbende diyorum sayfaya kimse yazmıyor heralde , oysaki bildirimler gelmemiş bana
saskınımm hadi hayırlısı canm bi test daha mı yapsan ?
daha çoook yeni senin doktor için çok erken :) ben de 6ya girince gidicem kısmetsebenımde 2 ay olacak. bu ayda olmazsa bı doktora giderim daha hiç gitmedim bu konuyla ilgili doktora geç olsun güç olmasın canım
Tabi ya! Gebelikte bulantisiydi, bas donmesiydi, asermesiydi, dogumdan sonrasi zaten malum.. hicbisey eskisi gibi olmayacak.. vakit varken tadini cikarmak lazimhoşbuldum cağğğğğnnnııııııımmmm hahahaa ben hiç bu yönden bakmamıştımmmm 1 ay daha rahat rahat takılmakiyimişşşş sevdimm
daha çoook yeni senin doktor için çok erken :) ben de 6ya girince gidicem kısmetse
evet canımmm kesinlikleeee :) tüm bu rahat takılmalar onu çooook istediğimiz içinn sağlıkla gelsin inşallah minnaklarımız annelerine babalarına :)Tabi ya! Gebelikte bulantisiydi, bas donmesiydi, asermesiydi, dogumdan sonrasi zaten malum.. hicbisey eskisi gibi olmayacak.. vakit varken tadini cikarmak lazimama bu demek degilki istemiyoruz bebisi.. hayatta ennnnn cookkkk istedigimiz sey o!!! Gelsin bir an onceee
keyfini tavan yaptırayım da gör sen gel buraya bakimmmmmmcanım iş yerinde bazı gerginlikler var...Keyfim dibe vurmus durumda....ondan bazen sesim solugum çıkmıyor.
hoşbuldum canım benimgünaydınn...hoşgeldincansu1109 ilk iş günü kolay gelsin....
Günaydınnncansu1109 hoşgeldin grubun neşesi G Gezginanneadayi89 gelmeyen kırmızıdan umut kesilmeeezz, gelirse de önümüzdeki maçlara bakılır, kocişle 1 ay daha rahat rahat takılmanın keyfine varılır
kuzum test yapmıcam ama sanırım adet oldumgüaydın kızlar nasılsınızbende diyorum sayfaya kimse yazmıyor heralde , oysaki bildirimler gelmemiş bana
saskınımm hadi hayırlısı canm bi test daha mı yapsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?