Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hahaha gerçekten oyle ama! Biz artik arkadas gibi takiliyoruz sikayetci miyiz? Hâşâ! Ama gebe olana kadar keyfini cikarin

olmadık tabiki de ama ben bu ay çok çalışamadım...Zaten kist var...ee birde hiçbir farklılıkda yok 3 gün kaldı...:) nesine umutlanayım ki Açıkçası artık umursamıyorum da....Saldım yani..
artık ben de her ay adet olcam gibi geliyo alıştımm hahaha

yanıma arkadaşlar arıyorummm ben daha 2-3 ay beklicem kızlar dişçi randevu üstüne randevu yağdırd.yanni ben daha çoook buralardayım.bide üstüne bebiş hemen gelmez bekletirse bekle bekle bekle
son karar bu mu canım yaa sabah başka konuşmuştuk ya

[QUOinanıyorum , post: 42888435, member: 149240"]saol bebeğim Allah kurtarsın sizi benden önce gebe kaln inşallah canı gönülden isterim[/QUOTE]
Ben inaniyorum sen bırakır bırakmaz hamis olacaksın inşallah. Öyle deme Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu :))))

benim kararım değilde doktor tuttu valla bırakmıyo yaa.amason 3 dişe kanal yaptırcam .başka olmaz inşallah.dişçide hamile kadın gördüm bu bi işaret mi allahım dedım
yaa bak gördün müüüü kanal yapma ne olur kiii höf çok mu ağrın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…