Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar iyi akşamlar hepinize
yarın sabahtan halletmem gereken işler var ,öğleden sonra gelicem şirkete,geldiğimde yazarım size öpüyorummmm

Kızlar 1 haftadır bel ağrım var adetime yakın bu bu agrilarim oluyor hamilelikde de bel ağrısı olur mu yoksaaaaaa adet mi olucam

banu86 ay ağlayarak okudum ama suan 29haftalik hamileymis beni en cok etkileyen burasi oldu

Herkes farketmeden, istemeden, anlık zevk uğruna yanlışlıkla bebek sahibi olurken ben niye bunları yaşıyorum diye geçirdim içimden..

daha bloğu tamamlamamış 8kez tedavi 2 kez kayıp ve 3.de tutuyo.sabrını vermış allahım.yazının devamını beklıyorum detaylarını bende

Melinasmom un hikayesini de okuyun derim o da baya zor asamalardan gecmis
Hay sen çok yasa he mi :))) banunun gösterdiğiiII bloğu okudum ama sıradan gibi geldi bende çok şeyler yaşadım farklı şekilde bu yüzden melinasmom beni çok etkilemişti sabır ne demek başka bir pencereden bakmama vesile oldu

evetttt allahımmmmm sabır vermiş.ınstagramda bu bayanı görmüştüm ama hikayesini ilk kez okudum.süper azim yaa hiç yılmamış

Bende insta dan takip ediorm melina ya bayılıyorum çok tatlı bir kız masaAllah valla bole hikayeler okudukca fazla mi sikayetciyiz biz sanki diyorum. Rabbim bunları yaşatmasın .

canım benim tavsiye ettiğim blog daha tamamlanmamış oradakiler az kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…