epey meşakkatli bi işmişsonu güzel olacaksa en azından bi çare
şuan ağrı yok ama eli kulağında ara ara geliyo zonklatıyo.sabrediyorum bekliyorum dermansız derterımız olmasınyaa bak gördün müüüü kanal yapma ne olur kiii höf çok mu ağrın var
inşaallah canımmm rabbim hepimize dr kapısı aşındırmadan uğraştırmadan nasip etsin hayırlısıylaevet baya meşakkatli oluyor.bende sonugüzel olmamıştı ama inşallah yaptıran herkeste güzel sonuç verir. hatta Allahım o zamana gelmeden versin inşallahhhh
öyle canım öyle rabbim dermansız dert vermesin inşallahhhhhşuan ağrı yok ama eli kulağında ara ara geliyo zonklatıyo.sabrediyorum bekliyorum dermansız derterımız olmasın
inanılmaz içine çekti beni blog ben de okuyorum canım süpermişhttp://www.anneeko.com/2015/09/ilk-deneme-aslama-mart-2014.html
bu bloğu okuyorum kızlar sizde bakın umudunu kaybetmek üzere olanlarrrrrrr
ay benimde başma bu uzun süreç gelir mi ki yaa pko var ama düşük seviyede...ay cansuuu telaş yaptım ya olmazsa diyeeinanılmaz içine çekti beni blog ben de okuyorum canım süpermiş
ay benimde başma bu uzun süreç gelir mi ki yaa pko var ama düşük seviyede...ay cansuuu telaş yaptım ya olmazsa diyee
saol tatlım bazen herkese umut verirken kendim anlk umutsuzluklara kapılabiliyorum tabiki sloganımız her zaman POZİTİF düşünmeolur merak etme sen kimler ne şartlarda doğuruyor banucum.
hayır hayır sakın telaş falan yapma ,rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah ,ne diyoruz dermansız dert vermesin... dimi ???ay benimde başma bu uzun süreç gelir mi ki yaa pko var ama düşük seviyede...ay cansuuu telaş yaptım ya olmazsa diyee
çok erken sebep ne acaba ne ara yumurtladn normalde anca yumurtlamış olman gerekiyo çok ilginçmerhaba kızlar ben gene fossssssinanılmaz bir şekilde gene erkenden adet oldum sat 5 ekimde artık bata tahmin yürütemiyorum düzenim kaçtı iyice ya 10 gün önceden gelmişti gecen ay..bu ay da 12 gün önceden ee yuh bana
çok erken sebep ne acaba ne ara yumurtladn normalde anca yumurtlamış olman gerekiyo çok ilginç
merhaba kızlar ben gene fossssssinanılmaz bir şekilde gene erkenden adet oldum sat 5 ekimde artık bata tahmin yürütemiyorum düzenim kaçtı iyice ya 10 gün önceden gelmişti gecen ay..bu ay da 12 gün önceden ee yuh bana
benim de hep erken geliyor 1kere gecikti sadece geçen ay ben de o heveslenme aşamasına gelemeden gümlüyorumvalla canım ben kafayı yicem hiç bişi anlamıyorum ovulasyon testinde 27 eylülde pozitifi gördüm yüksek ihtimal 28 eylülde çatladı çünkü silikleşti sonra biliyorsun buraya foto atmıştım birdaha pozitifleşti hep pozitif gidiyordu hesaplarıma göre gene erken gelicekti ama 12 ekim gibi filan şimdi bugün birden gelince ne olduğumu şaşırdım..hayır gecikme yasayıp varmı yok mu bebiş diye endişelenemiyorum bile pat diye çıkıp geldi
Çokmu stres yaptın kuzum.. Nerdeyse adet sırasında yumurtlamış oluyosun
benim de hep erken geliyor 1kere gecikti sadece geçen ay ben de o heveslenme aşamasına gelemeden gümlüyorum
ben deeeeşu bebişin bizi düşürdüğü hallere bak ya bir gelsin varya onun poposunu ısırcam
Ay benide cok germisti o testler, 2 ay yapip biraktimya ben stres yapmadım aslında bu ay cok rahattım ama sanırım beni şu ovulasyon testleri geriyor bu ay yapmamaya karar verdim bütün düzenim gitti hiç bişey hesaplayamıyorum sinirim bozuldu artık canımm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?