Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

evet baya meşakkatli oluyor.bende sonugüzel olmamıştı ama inşallah yaptıran herkeste güzel sonuç verir. hatta Allahım o zamana gelmeden versin inşallahhhh
inşaallah canımmm rabbim hepimize dr kapısı aşındırmadan uğraştırmadan nasip etsin hayırlısıyla

Slm kızlar bu ay kendimden çok umutluydum da bi arkadasın daha hamilelik haberini aldım moralim bozuldu 1 ay öncesi artık olsa mı ki vakti geliyo sanki diyodu bugün konuştuk hamile kıskandığımı düşünmeyin en güzeli onun olsun sağlıkla kucağına alsın ama içim buruldu çok zormuş beklemek. Filancada istiyo olmuyo demek ne kolaymış oğlumda hiç beklememiştim.korunmayı bile tam bırakmadan gebe kaldım bundada böyle bekliyorum hakkımızda hayırlısı.alkah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

merhaba kızlar ben gene fossssss inanılmaz bir şekilde gene erkenden adet oldum sat 5 ekimde artık bata tahmin yürütemiyorum düzenim kaçtı iyice ya 10 gün önceden gelmişti gecen ay..bu ay da 12 gün önceden ee yuh bana

çok erken sebep ne acaba ne ara yumurtladn normalde anca yumurtlamış olman gerekiyo çok ilginç

çok erken sebep ne acaba ne ara yumurtladn normalde anca yumurtlamış olman gerekiyo çok ilginç

valla canım ben kafayı yicem hiç bişi anlamıyorum ovulasyon testinde 27 eylülde pozitifi gördüm yüksek ihtimal 28 eylülde çatladı çünkü silikleşti sonra biliyorsun buraya foto atmıştım birdaha pozitifleşti hep pozitif gidiyordu hesaplarıma göre gene erken gelicekti ama 12 ekim gibi filan şimdi bugün birden gelince ne olduğumu şaşırdım..hayır gecikme yasayıp varmı yok mu bebiş diye endişelenemiyorum bile pat diye çıkıp geldi

Çokmu stres yaptın kuzum.. Nerdeyse adet sırasında yumurtlamış oluyosun

benim de hep erken geliyor 1kere gecikti sadece geçen ay ben de o heveslenme aşamasına gelemeden gümlüyorum

Çokmu stres yaptın kuzum.. Nerdeyse adet sırasında yumurtlamış oluyosun

ya ben stres yapmadım aslında bu ay cok rahattım ama sanırım beni şu ovulasyon testleri geriyor bu ay yapmamaya karar verdim bütün düzenim gitti hiç bişey hesaplayamıyorum sinirim bozuldu artık canımm ya

ya ben stres yapmadım aslında bu ay cok rahattım ama sanırım beni şu ovulasyon testleri geriyor bu ay yapmamaya karar verdim bütün düzenim gitti hiç bişey hesaplayamıyorum sinirim bozuldu artık canımm ya
Ay benide cok germisti o testler, 2 ay yapip biraktim bazilarinda cok ise yariyo.. bize gore degil demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…