Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

banu86 öyle mi kuzum bekliyorum devamını o zaman . bide ogluma hamile kaldigim zamanda o da hamile kalmış bu konuda dikkatimi çekti hatta . ama düşük yapmış bense cennete yolladim .

[="melev, post: 42892064, member: 149185"]Linkini yollar mısın[/QUOTE]

Canim google melinasmom yazarsan link olarak çıkar bak istersen bi :) çok uzun ve surukleyici

banu86 öyle mi kuzum bekliyorum devamını o zaman . bide ogluma hamile kaldigim zamanda o da hamile kalmış bu konuda dikkatimi çekti hatta . ama düşük yapmış bense cennete yolladim .
sende yazmışmıydın buraya daha önceden hikayeni ya ben hatırlayamadım.1 kez hamile kaldın doğurdun neden yaşamadı

banu86 ovulasyon grubuna yazmıştım . 2 gebelik yyaşadım ilk kuzum cennetim olan yavrum un diyaframı gelişim zamanında kapanmamis nasıl olduğunu profesörler dahi bilmiyor hiçbir sebebi yok çünkü . kapanmadi için tüm organlar birbirine bağlı oluyor ya kapanmayan yerden yukarıya çıkmış ve kalbini sağa itmiş ciğerleri gelişmediği için kaybettim . sebepli sebepsiz kayıp işte . Rabbim böyle imtihan etmek istedi boynum kıldan ince . ardından hamile Kaldim ve düşük yaptım . bu yüzden buradaki arkadaşlarıma tavsiyem olsun demeyin çift çizgi önemli değil önemli olan hayırlı uzun omurlu olması . yoksa kuzum 38+3 günlükken gayet sağlıklı birhalde dodogdu 3,305 gram 52 cm di . bu kirli dunyadansa cenneti tercih etti

Kuzummm çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum
Allah sabrını beriyor ya kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş
Rabbim hayırlısını versin gerçekten

ah canm yaa cennette bi meleğin var hatta 2.. 2.kaç haftalık düştü.

Ah canım ya ... çok üzüldüm meleklerin cennette seni bekliyor. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebiş kucaklamani nasip etsin

sasknn öyle canım imtihanimin bilincindeyim sabretmeye çalışıyorum ama çevre faktörü beni benden alıyor . acıyan gözler tekrar hamile olup olmadığımi soranlar oğlum yokmuş gibi davrananlar dengesiz konuşanlar ne ararsan var . patik giydim bende anca ısındı çok sancim var var kırmızıdan mi belirti mi bilmiyorum seninde mi böyle canım
banu86 ikincisi 7 hhaftalıkti banumm ( düşük açısı yuregi yyakıyor evet fakat doğmuş bir çocuğun açısı çok baskaymis terör belasina giden o yiğit anneleri ne çok acı cekiyordur kim bilir (
G Gezginanneadayi89 canım benim Duan için çok tesekkur ederim Rabbim sana da ennn hayırlı zzamanda nasip etsin

Hayırlı aksamlar canım. Hepimiz önce aday sonra anne oluruz inş :)
amin kuzum inşallah ben cuma yapıorum tekrar bi test eğer perşembeye kadr adet olmazsam. sonrada doktora gidicem prdada bi kan tahlili yaptırcam kısmet bakalım sen naptın balım?

oy canım allah rahmet eylesin allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin ... inşallah ..

amin kuzum inşallah ben cuma yapıorum tekrar bi test eğer perşembeye kadr adet olmazsam. sonrada doktora gidicem prdada bi kan tahlili yaptırcam kısmet bakalım sen naptın balım?

Benim yaptigim o 2 testin son kullanma tarihi geçmiş. Acaba negatif görmem de bunun etkisi olabilir mi? Bende hala kırmızı da pozitif te göremedim. Belki bir iki güne bende yeni test alır yaparım inş görmezsem. Ve yine negatif olursa artik dr a giderim belki.
Ama kırmızıları görcem gibi hissetmeye başladım

anladm cnm kısmet bnm testtede var bş sorun miratech mi öle bişi bi kç kişiden duymuştum onlarada beyaz hayli çizgi çıkmış sonra başka testle yaptıklaeında pembe çıkmış eşime diom başka test al aşkım do onun la yap deli edicek bu adam beni :)

Bende kalın çorap giydim ama benim hiç sancım yok
Sadece bugün biraz kasılmam oldu

Bende bi tanıdğımı vefat etti onun okumasından geldim. O kadar acı çekenlerin arasında bebek var mı siye sordular ya başka bişi demiyorum

değerli konu sahibi
beni de ekleyebilir misin?
SAT:22 EYLÜL
BAT:18 EKİM
İSTANBUL 4.AY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…