Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

inşallah canmmmm önümüzdeki ay ilacın dozunu artıracak daha önce aşılama yapılmıştı o zaman ohss gelişmişti bende ölümden dönmüştüm o yüzden doktorum tedirgin kontrollu hareket ediyor. bakalım ne olacak önümzdeki ay

ohss ne demek. bana hiç klomen falan vermedi. benim ilacın ismini sor istersen. ben içmek istemedim içeriğini okuyunca içsin iyi gelecek diye eşime söyleyince içtim mecburen.

aman aman dikkat et bel çok fena tüm vücudun kumandası
evet ben 3 yıldır sadece bacaklarımın titremesini geçirebilmek için uğraştım 5dk bile ayakta kalmakta zorlanıyordum düşmekten korkuyordum. benki ayağıma topukluları giyip sağlık sektöründe çalışırken gece 11 lere kadar hiç oturmadan çalışmazdım tez canlılığımdan iş yürümüyor gibi gelirdi merdivenleri 2-3 lü zıplamacı inerdim. Şimdi adımımı atarken iki kez düşünüyorum. genç yaşta kendime güvendim, ama anladımki sağlığa güvenç yok.

Normal yollardan gebe kalamayan hastalara uygulanan aşılama veya tüp bebektedavilerinde elde edilecek yumurta sayısını artırmak için ilaçlar verilir Bu ilaçların yumurtalıkları aşırı uyarması sonucunda yumurtalıklarda kistik genişleme ve vücut boşluklarında sıvı toplanmasıyla oluşan duruma Hiperstimülasyon sendoromu (OHSS) denir.

ohss ne demek. bana hiç klomen falan vermedi. benim ilacın ismini sor istersen. ben içmek istemedim içeriğini okuyunca içsin iyi gelecek diye eşime söyleyince içtim mecburen.

klomenin bana iyi geldiğini düşünüyorum çünkü adetlerim düzene grdi bir süre daha kullanacam bakalım ne olacak sonumuz.
Normal yollardan gebe kalamayan hastalara uygulanan aşılama veya tüp bebektedavilerinde elde edilecek yumurta sayısını artırmak için ilaçlar verilir Bu ilaçların yumurtalıkları aşırı uyarması sonucunda yumurtalıklarda kistik genişleme ve vücut boşluklarında sıvı toplanmasıyla oluşan duruma Hiperstimülasyon sendoromu (OHSS) denir.

bu ohss yüzünden ölen birçok hasta var doktorum çok şanslıymışsın kurtulmuşsun dedi

yaaa geçmiş olsun. 3-4 taneyi geri aldım. 1 tane oldun senin olsun

yaaa geçmiş olsun. 3-4 taneyi geri aldım. 1 tane oldun senin olsun

:)aynen öyle 1tanecik olsun benim olsun 3yıl oldu artık sanırım ben boşvermeye başladım yorulduğumu hissediyorum. bir ton kilo aldım onları verip kendimi yenilemem lazım bi silkelenip kendime gelmeliyim yoksa psikolojim dayanmayacak artık

çok şükür bak 3 yıl dayanmışsın. Allah c.c dağına göre kar verir. Zorluklar olmasa nasıl şükrümüzü bileceğiz. Sen umudunu yitirme. tedavi esnasında hemen olmazsa en azından kilo vermiş olursun . belki daha rahat gebelik geçirmene yarıyacak. umudunu yitirme

allah beterinden saklasın canım ... en önemli şey sağlık insan bazen gözardı edebiliyo ama etmememiz gerekiyo çok şükür halimize

allah beterinden saklasın canım ... en önemli şey sağlık insan bazen gözardı edebiliyo ama etmememiz gerekiyo çok şükür halimize
amin canım amin . şikayet ettiğimiz ağrı bile hastalığımızı fark edip başında önlem almamız için bi uyarı iken bazen ona bile ağız burun büküyoruz. Rabbim sağlık versin. sonrada sağlıklı bebişler versin.

aminnn canım hayırlısıyla inşallahhhhhh

selam kızlar bu ay iyice bunalıma girdim her ay bebiş denemesi yapmak bile bir lutufmus onu anladım
enfeksiyonum oldugu için ilac kullanıyorum dr bu ay korunun dedi.bos ve amacsız geciyor gunlerim yani..

selam kızlar bu ay iyice bunalıma girdim her ay bebiş denemesi yapmak bile bir lutufmus onu anladım
enfeksiyonum oldugu için ilac kullanıyorum dr bu ay korunun dedi.bos ve amacsız geciyor gunlerim yani..
canım benim bu kadar hayatımızın odak noktası haline koymayalım ama günlerimizi ziyan etmekten başka bişeye yaramıyo bu .(

maalesef biz hep daha kötüsünü görünce anlıyoruz elimizdeki nimetleri. geçen ayda

aynen kızlar..bide kasımda drum rahim filmi istedi.ondan da cok tırsıyorum.eşim varikosel ameliyatı oldu dr degerler duzeldi normal deneyin dedi ama benim drum aşılamayı uygun gordu.o yuzden hsg istedi
nasipten otesi yok gercekten.maddi durumumuzda oyle pek iyi değil bu yolda adım atsan para döküyorsun.ya millete bakıyorsun istemese bile oluyor.dra gittiğimde 40 yaş hamile olan o kadar kadın gordum ki..ya ne bileyim oyle işte yinede sukurler olsun olumden baska herseye deva vardır diyorum Rabbime sıgınıyorum dua ile..
bu sene sıkıntıdan aöfe kayıt oldum derslerime vericem kendimi birazda oyle oyalanayım

canım her birimiz farklı farklı şeylerle sınanıyoruz rabbim güzel yazılar yazmış olsun,evlatla sınamasın...

bide ilişkiye girmeden önce okuyalım inşallah
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Aynen benımkı de her ay bır ya da ıkı hafta cıkıyor sehır dısına.Ben de bu ay başlıycam yumurta takıbıne .Çünkü ben de kist de oluşmaya basladı bakalım benım yumuşlar napıyo ıcerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…