Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

The_new doktorlar gün aşırı derken bir gun dur bir gün yap diyor yanı eşinin yaptığı çok doğru :)) spermler kalitelilesmesi için beklemek gerekiyor bol incir ceviz yiyin :))

Diyrm ya gercektn bu konulara yabancym zaten hiçbir doktorla gorusmedm de teşekkür ederm cnm bu ay gitcem artık inşallah

The_new :) git canım mutlaka bizde böyle bilen arkadaşlarla konusa konuşa öğrendik . gün aşırı yanı 2 günde bir ( bir çalış bir bekle) en ideali diyor doktorlar adet bitiminde basla ki hangi gun yumurtlarsan içerisi boş kalmasın :))

Kızlar yumurta takibi yaparken doktor kaç günde bir çağırıyor ,takıp asagı yukarı kaç gün sürüyor?
bana adet tarihimi baz alarak bir gün verdi gittim. bu hafta salı günüydü. perşembe günü yani bugün sabah için çatlatma iğneni vurul dedi.1 kez gittim

benim gözümü önünd hergün yeğenim var onla giderim biraz hasretimi ama kaptırma boyutu değil tabi. gördüğümbe bende hüzünleniyorum. Sonra diyorum kalbimizde hüzünüde duayı Rabbim biliyor. Hayırlısını versin.

Gunaydin bal kizlar! Guzel anne adaylari!
Regl olan arkadaslar uzulmeyin, regl olmak demek saglikli yeni bir baslangic demek! Ekim olmadiysa, kasim olur. Hem Kasim'da ask baska degil midir?
Yazilanlari okudum da, önceliğimiz hep bebiş fakat ondan daha mühim olan şey, kendi sagligimiz. Biz saglikli olalim ki, sağlıklı minnoslar gelsin

grpaysgl bat tarihimiz aynııı birlikte bekleyecez bebişiiii inşallah alırız biran önce kucağımızaa :)
inşşş cnm bnm o kadar cokkk yoruldum ki artık doktorlardan bile nefret ediyorum hiç bişey yapmak istemiyorummm rabbim inşşş daha fazla aratmadan kavusturur bizi bebeklerimize cnm

kimseden bebek haberi yok mu? dün birisi kan vermişti sonucu bugün çıkacaktı sanırım. hatırlayamadım tam ismini

kızlar çatlatma iğnesini vurulduktan sonra acayip bi uyku hali geldi iş yerinde zor duruyorum

Gunaydin hanimlar
canin bu ovu testinin markasi galenik mi eczaneden mi aldin pakette kac tane cikti fiyati ney ay cok soru sordum

Bugünde yine aynı saatlerde tekrarla bakalım testi ne çıkacak. Gün aşırı sizin yaptığınız gibi oluyo zaten bi gün yap bi gün boş doğru yoldasınız yani. Hergün yapınca sperm kalitesi düşer aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…