Başla başla bir gün kaçsa da zarar etmez .aaaaa ciddi miii
benim pazartesi bitti adet , bugün başlamalı mıyım o zamannnn
ya kızlar bişey soracagım benim antibiyotikler reglin 18.günü bitiyor.ondan sonra korunmayı bıraksak bir sorun olur mu?hani geç yumurtalama olayı varya tutarsa tutar hesabı:) adete 10 gun kalıyor ilaç bitince
bu ayı boş geç istersen zaten çok bi zaman kalmıyo 2.döngüye , regl bittikten sonra önüne bakarsın riski sıfıra indirmiş olursun bari..ya kızlar bişey soracagım benim antibiyotikler reglin 18.günü bitiyor.ondan sonra korunmayı bıraksak bir sorun olur mu?hani geç yumurtalama olayı varya tutarsa tutar hesabı:) adete 10 gun kalıyor ilaç bitince
iyi akşamlar çok konuştuk sanki bugün :) ossunn osssunnnn içimiz boşalsın birazhepinize iyi akşamlar canlaarrrrrr
hepinize iyi akşamlar canlaarrrrrr
merhaba tabi aramıza katılabılırsın yaş ve şehiri de yazn eklym
Benim de ekledim mi banu 31 yaş kırklarelimerhaba tabi aramıza katılabılırsın yaş ve şehiri de yazn eklym
Sat 21 eylül bat 19 ekim inşallah ben ağustos da kürtaj oldum 8 haftalık gebelik de kalp atışlarını duymadigum için önceden 28 gün de bir oluyurdum bu ay nasıl olur bilmiyorum inşallah kirmizilar gelmezde hamiş olurummerhaba tabi aramıza katılabılırsın yaş ve şehiri de yazn eklym
çok şükür bak 3 yıl dayanmışsın. Allah c.c dağına göre kar verir. Zorluklar olmasa nasıl şükrümüzü bileceğiz. Sen umudunu yitirme. tedavi esnasında hemen olmazsa en azından kilo vermiş olursun . belki daha rahat gebelik geçirmene yarıyacak. umudunu yitirme
kaçıncı deneme olacakSat 21 eylül bat 19 ekim inşallah ben ağustos da kürtaj oldum 8 haftalık gebelik de kalp atışlarını duymadigum için önceden 28 gün de bir oluyurdum bu ay nasıl olur bilmiyorum inşallah kirmizilar gelmezde hamiş olurum
kızlaaaar slm bugün var mı haber hamile ya da regl olan sayfalar çok fazla atlamış olablırm
o arkadaş listede değil.heralde birde regl olan
Yok cnm sabah ogrenicem çok korku var ne sormuş bebek yapmak
Yok cnm sabah ogrenicem çok korku var ne sormuş bebek yapmak
o arkadaş listede değil.heralde birde regl olansasknn varr sağlık olsun canm yaa biz buradayız o bebiş bu göbüşe gelecek
ooo süper planlar bunlaraynen canım eli makum mecbur gelecek başka gidecek yeri yokki ben artık karar verdim testleri bırakacağım diyete de başladım rahat takılacağım bir süre eşimle birkaç tur ayarladım onlara katılacağım kafamı toparlayacağım o süre zarfında olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?