Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ya kızlar bişey soracagım benim antibiyotikler reglin 18.günü bitiyor.ondan sonra korunmayı bıraksak bir sorun olur mu?hani geç yumurtalama olayı varya tutarsa tutar hesabı:) adete 10 gun kalıyor ilaç bitince

ya kızlar bişey soracagım benim antibiyotikler reglin 18.günü bitiyor.ondan sonra korunmayı bıraksak bir sorun olur mu?hani geç yumurtalama olayı varya tutarsa tutar hesabı:) adete 10 gun kalıyor ilaç bitince

bence bu ayı atlat...en azından ilacın etkisi vucudundan bir atılsın...reglin bittikten sonrada başlarsın çalışmaya...

bu ayı boş geç istersen zaten çok bi zaman kalmıyo 2.döngüye , regl bittikten sonra önüne bakarsın riski sıfıra indirmiş olursun bari..

merhaba tabi aramıza katılabılırsın yaş ve şehiri de yazn eklym
Sat 21 eylül bat 19 ekim inşallah ben ağustos da kürtaj oldum 8 haftalık gebelik de kalp atışlarını duymadigum için önceden 28 gün de bir oluyurdum bu ay nasıl olur bilmiyorum inşallah kirmizilar gelmezde hamiş olurum

umudum hep var zaten ama dayanacak gücüm pek yok artık bebek gördüğümde ağlayasım geliyor. nereye sataşacağımı şaşırdım o yüzden herşeyden çekildim. Allahtan eşim çok anlayışlı ve sabırlı birisi ben olsam kendime tahammül edemezdim ama halime bin şükür dediğimiz gibi zamanı var ve ben o zamanı bekleyeceğim sabırla inşallah da o güzel haberleri alacağızz yürekten inanıyorum buna

kaçıncı deneme olacak

kızlaaaar slm bugün var mı haber hamile ya da regl olan sayfalar çok fazla atlamış olablırm

o arkadaş listede değil.heralde birde regl olan sasknn varr sağlık olsun canm yaa biz buradayız o bebiş bu göbüşe gelecek

aynen canım eli makum mecbur gelecek başka gidecek yeri yokki ben artık karar verdim testleri bırakacağım diyete de başladım rahat takılacağım bir süre eşimle birkaç tur ayarladım onlara katılacağım kafamı toparlayacağım o süre zarfında olursa olur olmazsa da yapacak birşey yok

ooo süper planlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…