Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar yumurta takibi yaparken doktor kaç günde bir çağırıyor ,takıp asagı yukarı kaç gün sürüyor?

o arkadaş listede değil.heralde birde regl olan sasknn varr sağlık olsun canm yaa biz buradayız o bebiş bu göbüşe gelecek
Canım sonunda regl oldum ya kafayı yicektim belirti aramaktan :)
Herşeyin hayırlısı olsun yarın dr a gitcem bakalım yine tahlillere başlıcaz

slmmm bnm de yas 23 antep bat 14 ekim benide eklerseniz sevinirim inşşş gelir bebeişler dolar göbüşlerimiz benmde bu ay 14.cü denenememiz

İnş
inş cnm inşallaaah

gece kuşları bizleriz buranın bende sabah çok giremiyorum.. bide üstüne bugün pilatese başladım her tarafım ağrıyo ancak yazmaya derman buldum kendimde

tarkanın o şarkısıda pek güzel, çok severimm.. bu arada 1 hafta geçti bile ama hiç hamiş haberi çıkmadı yav noldu bize böyle??

Kızlar yumurta takibi yaparken doktor kaç günde bir çağırıyor ,takıp asagı yukarı kaç gün sürüyor?

valla belli olmuyor canım ama genelde 2 günde bir çağırıyor yumurta büyüyene kadar takip eiyor yani aşşağı yukarı 3 kez gittiğinde yeterli olur herhalde senin yumurtalarına bağlı bu sayı

sat larımız bat.larımz aynı ben değerlendiremedim sen değerlendirmişssindir inş.

Ya çok şaşırdıminşallah degerlendrmeye çalıştm
Dün yumurtlama günümdü galiba ovulasyon testi yaptm ama sonucu tam yorumlayamiyrm çok deneyimszm bu konularda 2.ay bu arada yazmayı unutmsm yine eksik yazmsm
İki cizginn de koyu olması gerekiyorms benmki sanki aynı koyulukta değil ama çok açık da değil aynı gibi de baya karıştı bi de sen bakablr msn

yanlış görmüyosam sol taraftaki test çizgisi, eğer öyleyse muhtemelen yarın aynı koyuluğu yakalarsın. başladınızmı gün aşırı çalışmalara??

yanlış görmüyosam sol taraftaki test çizgisi, eğer öyleyse muhtemelen yarın aynı koyuluğu yakalarsın. başladınızmı gün aşırı çalışmalara??

Aynen bende öyle düşündüm bugün o zaman asıl yumurtlama günüm dün yapmstm testi.
Çalışmalara gelince nasıl desem Ayy çok ayıp
Eşim biraz yoğun çalışıyor yoruluyor gün aşırı zor geliyor genelde bigün ara veriorz.
Korunmayı da yeni biraknca bende bu ay daha da istekliym gün aşırı olsun istiyrm ama eşim tarafndn dalga konusu oldum birazne bileym nasip bakalm

The_new doktorlar gün aşırı derken bir gun dur bir gün yap diyor yanı eşinin yaptığı çok doğru :)) spermler kalitelilesmesi için beklemek gerekiyor bol incir ceviz yiyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…