hımmm iyi bakalım. dedim bi terk mi etticanımm dün izinliydim de ben malum izinli olduğum gün temizlikle geçiyor hiç bakamadım :)))
yok şimdilik. bende bugün çalatma iğnesi oldum ağrı sancı hepsi birbirine karıştı . dolacak inşallahhh göbüşler az kaldıyok canım terk eder miyim. merak da ettim açıkçası bebek haberi veren var mı acaba diye :)) yok mu kimsede :)) dolsun artık göbüşler amaa :))
İnşallah bizim için en hayırlı olan zamanda gelsin. ama sani yumurtam dün akşam çatladı. yoğun bir akıntı sancıyla . olan ağrım dahada arttı kasığımda sızlama falan inş. çatlatma iğnesi boşuna olmamışımdır. yeri çok sızlıyor şuanhadi hayırlısıyla gelsin canım bebiş :))
tedavi için mi gidicektin ?günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bende şimdi doktordan geldim, sonuçlarım cıktı ama bu sefer de doktor yoktu
yarın öğleden sonra tekrar gidicem bakalım
inşşş cnm bnm o kadar cokkk yoruldum ki artık doktorlardan bile nefret ediyorum hiç bişey yapmak istemiyorummm rabbim inşşş daha fazla aratmadan kavusturur bizi bebeklerimize cnm
benim gözümü önünd hergün yeğenim var onla giderim biraz hasretimi ama kaptırma boyutu değil tabi. gördüğümbe bende hüzünleniyorum. Sonra diyorum kalbimizde hüzünüde duayı Rabbim biliyor. Hayırlısını versin.
Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
öylede cnm ama bazı sebeplerden solay yoruluyo insandaha dur çok eken pes etmişsin ben 3yıldır uğraşıyorum hala dağlar kadar umudum var :)
BUGÜN SAT GÜNÜM BEKLEMEDEYİM.
İNŞ . BU AY GELMİŞTİR MELEĞİM....
ALLAH BU MÜBAREK GÜN ÖNCESİNDE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN....
Çok sevindim ben söylemiştim kaç çıktı kan degerinKizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
AY HADİ İNŞALLAH KUZUM... AMİN...Benimde bat bugünnnnnnnnnnnn....bekliyorum gelen giden yokkkk.....ayh hadi inşallah ikimiz birden alırız haberiiiiiiii
ayyy çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.. darısı hepimizin başına amin...Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?