Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

senden de güzel haber bekliyopruz artık canım benim :))
senden niyeyse umutluyum :)

Umut eden birilerinin olması güzel. Ben bile umutlu değilim valla şekerim :) kocaman bir kistim var önümde bunu aşıp hamile kalmak biraz zor görünüyor.İnşallah ben yanılıyorumdur.

Umut eden birilerinin olması güzel. Ben bile umutlu değilim valla şekerim :) kocaman bir kistim var önümde bunu aşıp hamile kalmak biraz zor görünüyor.İnşallah ben yanılıyorumdur.
bende pko var
değerlerim yükselmiş çıkmış zaten, sabahtan beri araştırıp duruyorum ne bunlar diye
şaşırdım kaldım valla
ama kisti olupta ne hamile kalanlar var
benim ablamda da vardı, soğan kürü yaptı hemen hamile kaldı
bende 15 aydır uğraşoıyorum

Ah canım benim inşallah tez vakkitte düzelirizzzz....benimki normal kist değil şekerim yaa çikolata kisti...lanet küçülmüyor hiçbir çekilde üstelik bir de gebeliğe engel...son 2 ayım daha var yoksa ameliyat yolları taştannn

kız bişey olmayacak
bence bu ay yumurta takibi yapalım sonra çatlatma iğnesi yapalım faşlan dicek
ama ben aşılama taraftarıyım
yarın öğleden sonra belli olur artık
olsun en azından öyle ya da böyle bi yol çizceksin hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benim

gerek olmucak ameliyata diyorum diyorum tekrarlıyorummmm haklı cıkcam allah'ın izniyle görrrr

:) yahu senin düşündüğün şey olsa bir silik birşeyler neyim çıkmazmıydı ayollllll delirtmeyin beni
çıkmazdı geç şey olmuştur söyletme beni burda allammm yaaa kırmızı gelene kdr gözümde potansiyelsin daha da üstüne bişey demem

çıkmazdı geç şey olmuştur söyletme beni burda allammm yaaa kırmızı gelene kdr gözümde potansiyelsin daha da üstüne bişey demem

bir tabir vardır hani sözüm meclisten dısarı '' senin eşeğin gancık olsun'' evet hamileyimmmmmmmm hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…