senden de güzel haber bekliyopruz artık canım benim :))
senden niyeyse umutluyum :)
kız bişey olmayacakmerakla heyecanla bekliyoruuum canım benim :)
dün ki senin nazar boncukların sayesinde benceoh bee sonunda şeytanın bacağını kırdık!hayırlı uğurlu osun, darısı başımıza olsun..!!
bende pko varUmut eden birilerinin olması güzel. Ben bile umutlu değilim valla şekerim :) kocaman bir kistim var önümde bunu aşıp hamile kalmak biraz zor görünüyor.İnşallah ben yanılıyorumdur.
bende pko var
değerlerim yükselmiş çıkmış zaten, sabahtan beri araştırıp duruyorum ne bunlar diye
şaşırdım kaldım valla
ama kisti olupta ne hamile kalanlar var
benim ablamda da vardı, soğan kürü yaptı hemen hamile kaldı
bende 15 aydır uğraşoıyorum
olsun en azından öyle ya da böyle bi yol çizceksin hayırlısı olsun hakkında inşallah canım benimkız bişey olmayacak
bence bu ay yumurta takibi yapalım sonra çatlatma iğnesi yapalım faşlan dicek
ama ben aşılama taraftarıyım
yarın öğleden sonra belli olur artık
geldim kuşummmm kahvemi aldım da geldimcansu1109 nerdesin şekerim yaaaaa
gerek olmucak ameliyata diyorum diyorum tekrarlıyorummmm haklı cıkcam allah'ın izniyle görrrrAh canım benim inşallah tez vakkitte düzelirizzzz....benimki normal kist değil şekerim yaa çikolata kisti...lanet küçülmüyor hiçbir çekilde üstelik bir de gebeliğe engel...son 2 ayım daha var yoksa ameliyat yolları taştannn
geldim kuşummmm kahvemi aldım da geldim
gerek olmucak ameliyata diyorum diyorum tekrarlıyorummmm haklı cıkcam allah'ın izniyle görrrr
neyseeeeeeeeeee susuyorummmmmmmoh bende aldım içiyorum ama mide bulantım pek izin vermiyor fena üşütmüşümmmmmmmm
neyseeeeeeeeeee susuyorummmmmmm
hmmm mide bulantısı demek.. enteresann.. yoksaaa????oh bende aldım içiyorum ama mide bulantım pek izin vermiyor fena üşütmüşümmmmmmmm
çıkmazdı geç şey olmuştur söyletme beni burda:) yahu senin düşündüğün şey olsa bir silik birşeyler neyim çıkmazmıydı ayolllllldelirtmeyin beni
çıkmazdı geç şey olmuştur söyletme beni burdaallammm yaaa kırmızı gelene kdr gözümde potansiyelsin daha da üstüne bişey demem
oslem sende mi brütüssshmmm mide bulantısı demek.. enteresann.. yoksaaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?