selam kızlar bende aranıza yenni katıldım siteye bayadır giremiyodum. benim hikayem kısaca anlatayım 5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık başımdan iki aşılama geçti ikiside tutmadı sonra tüp bebeğe geçtik yumurtalarım falan toplandı ama kötü yumurta oluştuğu için transfer yapmadık eşimle bende sorun yok dedi dr. en son ocak ayında tüp bebek için başvurmuştum ama bi süre ara vermem gerekti işimden dolayı şimdide yeni bir şey duydum hayıt suyu diye aranıxda kullanan yada yakınları bu yöntemle hamile kalan varmı BU ARADA BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİNİZ
Rabbim olmayan herkesi tez amanda bebişlerine kavuştursun inşallah
SAT 3 EKİM -BAT 3 EKİM - YAS 26 - İSTANBUL
AYYYYsat ve bat 3 ekim olmaz canım sat 3 eylül mü?
hoşgeldinnnn bat.ın geçeli bayağı olmuş bu ay gebelik mi var yoksa başka bir neden mi var 5 gün geçmişselam kızlar bende aranıza yenni katıldım siteye bayadır giremiyodum. benim hikayem kısaca anlatayım 5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz evlendiğimizden beri hiç korunmadık başımdan iki aşılama geçti ikiside tutmadı sonra tüp bebeğe geçtik yumurtalarım falan toplandı ama kötü yumurta oluştuğu için transfer yapmadık eşimle bende sorun yok dedi dr. en son ocak ayında tüp bebek için başvurmuştum ama bi süre ara vermem gerekti işimden dolayı şimdide yeni bir şey duydum hayıt suyu diye aranıxda kullanan yada yakınları bu yöntemle hamile kalan varmı BU ARADA BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİNİZ
Rabbim olmayan herkesi tez amanda bebişlerine kavuştursun inşallah
Benim de göğüslerimde şişlik ağrı sizi sanki süt doluo gibi sisio 1 hafta war adete.ben gebelik belirtisi olabilir diye umuyorum bakalimbenim göğüslerim ağrımaya başladı bugünnnnn
süper canm inşallah topiğimizin ilk bebişi olur ama zaten 2.ayın bizden daha çok umut vaad ediyosun bence 2.bebişin olduğu içinBenim de göğüslerimde şişlik ağrı sizi sanki süt doluo gibi sisio 1 hafta war adete.ben gebelik belirtisi olabilir diye umuyorum bakalim
Bana ılk once adet tarıhının 3 . veya 4. gunu gel dedi ama yumurta takıbı yapacak bana daha sık cagırır gıbıme geliyorbana adet tarihimi baz alarak bir gün verdi gittim. bu hafta salı günüydü. perşembe günü yani bugün sabah için çatlatma iğneni vurul dedi.1 kez gittim
öylede cnm ama işte insan kendini sucluyo bekle bekle yoruluyo insan rabbim daha fazla sabır versin su sınavı geçmek nasip olur inşşş bebeklerimizi hayırlısı ile saglıklı şekilde kucagımızı alırız inşşşaynı şeyleri ben de diyorum ama nasip kısmet canım herşeyin vakti saati belli rabbimin katında.. eğer bebeğin o zamanlar gelmesi gerekseydi kaza maza bi şekilde olurdu.. bu şekilde düşünme
Kızıma hiç böyle göğüs ağrısı olmadı. Kahverengi akıntı gelince anlamıştim. Ama onda ilk ay oldu hemen belirti aramaya baslamamaistimBenim de göğüslerimde şişlik ağrı sizi sanki süt doluo gibi sisio 1 hafta war adete.ben gebelik belirtisi olabilir diye umuyorum bakalim
onu kaç yaşında doğurmuştun?ilk ay olması bana artık mucize gelmeye başladı maalesef ama eskiden tam tersi düşüncem vardıKızıma hiç böyle göğüs ağrısı olmadı. Kahverengi akıntı gelince anlamıştim. Ama onda ilk ay oldu hemen belirti aramaya baslamamaistim
08 ekim sınıfında 10beybisi bugünde gelen giden yok hocam :)huhuuuuuuuuuuuuu yine bu gece de sıfır çekiyoruuz kimsecikler yok muu boş sınıfa ders anlatır gibiyim
hehehehhe tamam evladım otur 10008 ekim sınıfında 10beybisi bugünde gelen giden yok hocam :)
evet :) nasılsın bu arada :)hehehehhe tamam evladım otur 100aman gelmesinler onlar istenmıyorlar..yeni bebekler lazm sınıfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?