inşallah tutar canim takma bu kadar ve bol bol kuran oku özellikle meryem suresini ben çok okudum bu aySorunn cooookkkk . Bende pko var yumurtaliklarm gelismiyo gelisse catlamiyo gecende cok aci bi rahim filminden sonra sol tupum kapali cikti. Yani catlatma igneleri klomenler bu zamana kadar bosaymis beni oyaladi obur doktor. Esiminde sperm hareketliligi ve sayisi cok dusuk hareketliligi %5 sayisi 5milyon doktor tup bebekten baska suan careniz yok dedi. 23 yasindayim hatta daha gecen hafta girdim yasimin kucuklugu tutma olasiligini bayagi arttiriyormus ama ne bilim ya tutmazsa butun hayallerimz emeklermz bosa gidecek para umrumzda degil isterse bizden 10bin 20 bin istesinler ama melegim bana tutunsun
Kizlar sabirli olun ve hiç kafaya takmadiginiz zamanda geliyor ben bu ay hic aklimda yoktu ve hic belirtim yoktu simdi var belin çok agriyor
testi yrn sbh tekrarlıyoruz kuşummmbende de yok bugün bat...ne agrı ne sızı...adet belirtim bile yok oldu sanki şaka gibi. Ama dün testte negatif çıktı...pffffffff
canoooo ay sizi yakalayamıyorum ben geliyorum okuldan siz gitmiş oluyosunuz akşam takılıyorum .ama bugün yakaladım sizi muhabbet gündüz dönüyo yaaa
Normalde duzensizdr adetlerim gecen ama 3 aydir ilacla tam 28 gunde bir oldum bakim bu ay ilac kullanmadim 16sinda olmam lazimne kadardır bekliyosun canım
canoooo ay sizi yakalayamıyorum ben geliyorum okuldan siz gitmiş oluyosunuz akşam takılıyorum .ama bugün yakaladım sizi muhabbet gündüz dönüyo yaaa
testi yrn sbh tekrarlıyoruz kuşummm
ya bende muhabbetlerimizi siz özledim ayolözledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoklugun hissediliyo şekerimmmmmmmm
hamile olan arkadaş listede değildi son dakika girdi sayfayagozun aydın canım saglıkla kucagına alırsın insaallah.
banu86 listedede hamiş olanları yanına ikon koysan guzel olur cnm daha rahat gormus oluruz
şaka bi yana takılıyorum ben sana kuzum rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş dicez ...yarına kadar olmazsam tekrarlıcam ama ne bileyim hiç mi belirti olmaz tık yok
hayırlısıyla bekleriz biz de o zaman canım :)Normalde duzensizdr adetlerim gecen ama 3 aydir ilacla tam 28 gunde bir oldum bakim bu ay ilac kullanmadim 16sinda olmam lazim
daha şeytanın bacağını kıramadık cnm daha listeden bebek çıkmadıııııoh bee sonunda şeytanın bacağını kırdık!hayırlı uğurlu osun, darısı başımıza olsun..!!
Cnm dikkatli ol bide yarn test yapabilirsinbende de yok bugün bat...ne agrı ne sızı...adet belirtim bile yok oldu sanki şaka gibi. Ama dün testte negatif çıktı...pffffffff
özledik kuzuuuuuuuuuu hoşgeldinncanoooo ay sizi yakalayamıyorum ben geliyorum okuldan siz gitmiş oluyosunuz akşam takılıyorum .ama bugün yakaladım sizi muhabbet gündüz dönüyo yaaa
kadere inanırım olacak olacakkkkkkdaha şeytanın bacağını kıramadık cnm daha listeden bebek çıkmadııııı
Beklicez yapacak bisi yok :)))hayırlısıyla bekleriz biz de o zaman canım :)
Beybsi onuda okudum kenzul ars okudum yine devam ediyorm bakalim insallah tutarinşallah tutar canim takma bu kadar ve bol bol kuran oku özellikle meryem suresini ben çok okudum bu ay
canim benim de pko var ilac kullanmadan once kac gunde oluyordu adet en uzun ne kadar bekledinSorunn cooookkkk . Bende pko var yumurtaliklarm gelismiyo gelisse catlamiyo gecende cok aci bi rahim filminden sonra sol tupum kapali cikti. Yani catlatma igneleri klomenler bu zamana kadar bosaymis beni oyaladi obur doktor. Esiminde sperm hareketliligi ve sayisi cok dusuk hareketliligi %5 sayisi 5milyon doktor tup bebekten baska suan careniz yok dedi. 23 yasindayim hatta daha gecen hafta girdim yasimin kucuklugu tutma olasiligini bayagi arttiriyormus ama ne bilim ya tutmazsa butun hayallerimz emeklermz bosa gidecek para umrumzda degil isterse bizden 10bin 20 bin istesinler ama melegim bana tutunsun
daha şeytanın bacağını kıramadık cnm daha listeden bebek çıkmadııııı
Kizlar kanda cikti Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?