Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ilk haberi biz istiyoruuuzzz belirtin var mı
olmazmı sol kasığım da batma bugun bulantıaımın artması sol kasıkta seyirmeler baş dönmelerinin başlaması göz bebeklerim büyüdğ göğüslerim büyüdü göbeğim vardı sarkıktı o toplandı başka bir hal aldı falan filan artık belirtilerimi saymaya yorul dum inan kız bide adetim gelmedi buda en buyuk belirtim bakalım kısmet

hadi hayırlsı bakalm ilk bebek senin olsun listede ki.yaşın genç muhtemelen hamilesin

Kizlar batim bitti 2 gun sonra. Yani 8.gun kasık agrim vardi aniden beyaz sivi geldi yumurtlamis olamam dimi

14 le 20 arasi calisma yapariz ya genelde acaba erken yumurtluyorum ondan mi tutturamiyoruz diyorum hos bugune kadar illaki o zamanlarda olmustur ama bilemedim

8 oluyor iste canim ondan saskinim
erken yumurtlama olabilir canım iyi değerlendir bu zamabları bide iki günde bir yaparsanız yumurtlama gününüz tutar . yumurta bir gün yaşar sperm 72 saat ya üç gün yaşar

8 oluyor iste canim ondan saskinim
allah olucak dedimi illa olur ztn yumurta günüymüş yok o kürmüş bu kür müş boş ben adet günğme bakıorum yumurtlama günüme pek takılmam adetimin bittiği geceden sonra 15 gün sonrada iki günde bir yapıorum okdr allah verirse Zaten verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…