evet canm vardı öyle biri kimdi o yaaa ben bi araştıryım.sende de mi var çizgiSelam kizlar!Burda bi arkadas vardi, ismini hatirlamiyorum, gobek cizgim olustu gebelik belirtisi mi acaba demisti, onun sonuclari ne oldu acaba?
iyilik sağlık habrler sizde merakla beklyoruz grupçakevet :) nasılsın bu arada :)
inşllah baklım kuzum inşallah yarın test yapıorum ve kan testi yaptırıorum kısmet diyelimiyilik sağlık habrler sizde merakla beklyoruz grupçak
ilk haberi biz istiyoruuuzzz belirtin var mıinşllah baklım kuzum inşallah yarın test yapıorum ve kan testi yaptırıorum kısmet diyelim
olmazmı sol kasığım da batma bugun bulantıaımın artması sol kasıkta seyirmeler baş dönmelerinin başlaması göz bebeklerim büyüdğ göğüslerim büyüdü göbeğim vardı sarkıktı o toplandı başka bir hal aldı falan filan artık belirtilerimi saymaya yorul dum inan kız bide adetim gelmedi buda en buyuk belirtim bakalım kısmetilk haberi biz istiyoruuuzzz belirtin var mı
günaydınnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlsı bakalm ilk bebek senin olsun listede ki.yaşın genç muhtemelen hamilesinolmazmı sol kasığım da batma bugun bulantıaımın artması sol kasıkta seyirmeler baş dönmelerinin başlaması göz bebeklerim büyüdğ göğüslerim büyüdü göbeğim vardı sarkıktı o toplandı başka bir hal aldı falan filan artık belirtilerimi saymaya yorul dum inan kız bide adetim gelmedi buda en buyuk belirtim bakalım kısmet
inşallah cnm yaaa eşim gitti iki tanede farklı marka alcak bakalım yarın yapıcam kısmethadi hayırlsı bakalm ilk bebek senin olsun listede ki.yaşın genç muhtemelen hamilesin
Beni eklediniz mi yazmıştım bilgilerihadi hayırlsı bakalm ilk bebek senin olsun listede ki.yaşın genç muhtemelen hamilesin
evet varsın birinci sayfadaki listeye bakman yeterli cnmBeni eklediniz mi yazmıştım bilgileri
hımmGaliba adet oluyorum
say bakam adetininin başlangıç gününden kaçıncı gün geldi dieKizlar batim bitti 2 gun sonra. Yani 8.gun kasık agrim vardi aniden beyaz sivi geldi yumurtlamis olamam dimi
say bakam adetininin başlangıç gününden kaçıncı gün geldi die
erken yumurtlama olabilir canım iyi değerlendir bu zamabları bide iki günde bir yaparsanız yumurtlama gününüz tutar . yumurta bir gün yaşar sperm 72 saat ya üç gün yaşar8 oluyor iste canim ondan saskinim
allah olucak dedimi illa olur ztn yumurta günüymüş yok o kürmüş bu kür müş boş ben adet günğme bakıorum yumurtlama günüme pek takılmam adetimin bittiği geceden sonra 15 gün sonrada iki günde bir yapıorum okdr allah verirse Zaten verir8 oluyor iste canim ondan saskinim
bnm anlamadpm adet oluor die nie seviniosunuz bende merak ettim deheyooooo yaşasınnn...!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?