Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Gunaydin hanimlar

canin bu ovu testinin markasi galenik mi eczaneden mi aldin pakette kac tane cikti fiyati ney ay cok soru sordum

Aynen galenik ti galiba markası cnmcm kutusunu attım da ben almadım arkadsm hamile bende denemelre baslynca bana verdi sana lazım die
4 ya da 5 lydi kutu fiyat da kutu üzerinde 25 falan yaziodu galiba ama ne kadara aldı bilmiorm

günaydın günaydın günaydınnn kızlaaarr canlaarrr günaydınnnnnn
hayırlı cumalar hepimize rabbim bu mübarek günde kalbimizden geçenleri hayırlı kılsın ,nasip etsin tez vakitte canikolarrrr

günaydın günaydın günaydınnn kızlaaarr canlaarrr günaydınnnnnn
hayırlı cumalar hepimize rabbim bu mübarek günde kalbimizden geçenleri hayırlı kılsın ,nasip etsin tez vakitte canikolarrrr
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :)

Selam kizlar! Burda bi arkadas vardi, ismini hatirlamiyorum, gobek cizgim olustu gebelik belirtisi mi acaba demisti, onun sonuclari ne oldu acaba?
Onlardan biri bendim
psikolojik çizgi yaratmışım galiba sıfırları çektik

günaydın kızlarrrrrr. mens günüm geçti ama test koca bir negatifffffffff.....

Benimde bat a 11 gün var test negatif biliyorum erken ama kürtaj olalı da 2 ay oldu belkide bat beklenen zamanda değildir kürtaj sonrası hemen olsun istiyor insan

Benimde bat a 11 gün var test negatif biliyorum erken ama kürtaj olalı da 2 ay oldu belkide bat beklenen zamanda değildir kürtaj sonrası hemen olsun istiyor insan
kürtajdan sonra rahmin toparlanması için 2-3 ay geçmesi gerekiyo diye biliyorum ben de ,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…