Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım daha 21 yaşındasın ve sadece 1 kere denemişsin.. bu karamsarlık, bu mutsuzluk biraz fazla sanki.. başka bir sorun dahamı var hayatında tatlım?
Ayni tarihte evlendigim arkadaslarimin hepsi hamile sanirim ondan etkilendim cinsiyet falan ogrenmeye basladilar .Grupta hep bebek muhabbeti hep ayakkabi almalar patikler zibinlar ne biliyim tuah oldum

Ayni tarihte evlendigim arkadaslarimin hepsi hamile sanirim ondan etkilendim cinsiyet falan ogrenmeye basladilar .Grupta hep bebek muhabbeti hep ayakkabi almalar patikler zibinlar ne biliyim tuah oldum
anladım canım.. kıyaslama yapmaya başlayınca işin içinden çıkamıyo insan.. güzel bi uğraş bul kendine kafan dağılsın

kızlarrrr acil yardımmm sabah ovilasyon testi yaptım kopkoyu iki çizgi çıktı az önce tekrar yaptım ama çizgiler o kadar koyu değildi. testin birikimiş idrar ile yapılması gerektiğini okumuştum ben çok su tükettiğim için idrarımı pek biriktiremiyorum ondanmı acabaaaaa????

evet ondandr.aynı şartlarda tekrarlaman gerekiyo.2,5saat en az sıvı almıcaksın sabrediceksin

güüüünaaayyyydıııııııınnnn..... tatil günü erken kalkanlar kulübüüüüüüüü şaşkını ben
günaydın caanımmmm aaa hakikaten hadi biz çalışanlar mecbur sıcak yataktan bu saatte tatil günü niye kalktın koş geri yaat

canım eğer çalışıyosan işinde kendine ekstra işler cıkar kafanı dağıtman gerek ,evdeysen de şu boyama kitaplarından falan al inanılmaz kafa dağıtıyo ,etamin yap , yemek kursuna falan git daha 1 ay olmuş şimdiden kendine de eşine de eziyet etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…