Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

selam kızlarrr bende geldimmmm testleri bırakacağım kararını almıştım ama dayanamadım ovilasyon testi yaptım bugün ve bayaa bayaaa çift çizgi çıktı ama sabahda eşime trip attıydım akşama nasıl gel diyimkiii bana çok ters bir durummm

kızlar karar verdim akşam test yapıcam ya içim içimi yiyo resmen yaklaşık 9 aydır test falan yapmayı bırakmıştım ama bu sefer dayanamıcam galiba

kızlar karar verdim akşam test yapıcam ya içim içimi yiyo resmen yaklaşık 9 aydır test falan yapmayı bırakmıştım ama bu sefer dayanamıcam galiba
günün geçmiş olmasa yapma derdim ama gecikmen var o yüzden yap canım,en azından negatifse de stresten kurtulursun

amaan dert ettiğin şeye bak 5dk da değişir bütün işler bi sıcaklık bi işve cilve tamam

aynen o ovuyla olcak iş deil adet bittiği geceden itibaren hergce yapıoz 15 gün boyunca sonra iki gecedebir yapıoz ama gelmio işte gelcek oldumu ovulasyon falan hikaye yani

ya ama napim çok çalışma fırsatı bulamıyoruz en azından öyle kolaylık olur dedim

amaan dert ettiğin şeye bak 5dk da değişir bütün işler bi sıcaklık bi işve cilve tamam

cilvede sıkıntı yok onu hallederiz ama önce bi özür dilemesi lazımm sabah trip atan ben akşam ilk adımı atan yine ben olmaz yanii ne edecem bilmiyorummmm

cilvede sıkıntı yok onu hallederiz ama önce bi özür dilemesi lazımm sabah trip atan ben akşam ilk adımı atan yine ben olmaz yanii ne edecem bilmiyorummmm

bebiş için yapacak bişey yok bu defealık alttan al datlum ya ben görüm o çift çizgiyi takla bile atarım gönlünü almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…