amin cnm..aminn canım allah kabul etsin
günün geçmiş olmasa yapma derdim ama gecikmen var o yüzden yap canım,en azından negatifse de stresten kurtulursunkızlar karar verdim akşam test yapıcam ya içim içimi yiyo resmen yaklaşık 9 aydır test falan yapmayı bırakmıştım ama bu sefer dayanamıcam galiba
selam kızlarrr bende geldimmmm testleri bırakacağım kararını almıştım ama dayanamadımovilasyon testi yaptım bugün ve bayaa bayaaa çift çizgi çıktı ama sabahda eşime trip attıydım akşama nasıl gel diyimkiii bana çok ters bir durummm
amaan dert ettiğin şeye bak 5dk da değişir bütün işler bi sıcaklık bi işve cilve tamamselam kızlarrr bende geldimmmm testleri bırakacağım kararını almıştım ama dayanamadımovilasyon testi yaptım bugün ve bayaa bayaaa çift çizgi çıktı ama sabahda eşime trip attıydım akşama nasıl gel diyimkiii bana çok ters bir durummm
aynen o ovuyla olcak iş deil adet bittiği geceden itibaren hergce yapıoz 15 gün boyunca sonra iki gecedebir yapıoz ama gelmio işte gelcek oldumu ovulasyon falan hikaye yani
kızlar ben 707 allahümme ya varis çektim rabbim kabul etsin inşallah herbirimiz adına
amaan dert ettiğin şeye bak 5dk da değişir bütün işler bi sıcaklık bi işve cilve tamam
cilvede sıkıntı yok onu hallederiz ama önce bi özür dilemesi lazımm sabah trip atan ben akşam ilk adımı atan yine ben olmaz yanii ne edecem bilmiyorummmm
çok ciddi bişey değilse alttan al bi seferlik bebiş için her yol mübahcilvede sıkıntı yok onu hallederiz ama önce bi özür dilemesi lazımm sabah trip atan ben akşam ilk adımı atan yine ben olmaz yanii ne edecem bilmiyorummmm
bebek yokkk göbek olmaz mı banuuuuşşslmmmm kızlaaarrr var mı bebeeeeeekkk
amin canımmm inşallahhallah kabul etsin canım
çok ciddi bişey değilse alttan al bi seferlik bebiş için her yol mübah
hoşbuldum cnm benim....amaaannn bizimki koşturmaca işte....oh hoşgeldin caniko
ya sen bulursun yolunu adama özür de diletirsin....nasıl dilediğini anlamaz bile....cilvede sıkıntı yok onu hallederiz ama önce bi özür dilemesi lazımm sabah trip atan ben akşam ilk adımı atan yine ben olmaz yanii ne edecem bilmiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?