iyiyiz çok şükür canım sen nasılsınNasılsınız güzel anne aday adayları :)
Mesai bitse gitsek telaşındayım canım bende :)iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
hoş gelin kuzum iiz sen napıon iiki geldin sıkıntıdan başka topiklerdr yazanlara bakıodummNasılsınız güzel anne aday adayları :)
Aynı bende ya okuya okuya bi tuhaf oldumhoş gelin kuzum iiz sen napıon iiki geldin sıkıntıdan başka topiklerdr yazanlara bakıodumm
ben de valla daha 2buçuk saat varMesai bitse gitsek telaşındayım canım bende :)
dikkatli git gel :) p.tesi görüşürüz özlee beniben pazara sonrada gezmelere gideeeerrr.hepinizi öpüyorummmm akşama burda olanlarla görüşmek üzere
ya kızlar sanki rahmim çekiliomuş gibi bişi oluo bana ya bişi yukarı yukarı çekio sanki delirdim valla adetimin 3.cü günü gelen giden yok hâlâAynı bende ya okuya okuya bi tuhaf oldum
görüşürüz canımmm pzrtsi burdayım kısmetseeeben pazara sonrada gezmelere gideeeerrr.hepinizi öpüyorummmm akşama burda olanlarla görüşmek üzere
Test yapmadın mı kuzum?ya kızlar sanki rahmim çekiliomuş gibi bişi oluo bana ya bişi yukarı yukarı çekio sanki delirdim valla adetimin 3.cü günü gelen giden yok hâlâ
dikkat et allaha emanet ol görüşürüz♥ben pazara sonrada gezmelere gideeeerrr.hepinizi öpüyorummmm akşama burda olanlarla görüşmek üzere
6gün önceki testim çiftti dünkide negatifti kan verdim pazartesi çıkacakTest yapmadın mı kuzum?
Hayırlısı olsun canım bence bi test daha yap6gün önceki testim çiftti dünkide negatifti kan verdim pazartesi çıkacak
oooooooooooooo tamam o zaman bebişko gelioooorr kısmetseee6gün önceki testim çiftti dünkide negatifti kan verdim pazartesi çıkacak
Daha biz mesaiyi bitirip gitcez öyle yapcaz temizlikBir cumartesi klasiği TEMİZLIK
ben h.sonum bana kalsın diye h.içi akşam yapıyorumBir cumartesi klasiği TEMİZLIK
kayın validemdeyim burda eczane yok eşime dedim aşkım boşver testi moral bozmaktn başka bişi deil pazartesi çıkcak işte dediHayırlısı olsun canım bence bi test daha yap
3.gün aslında cıkar yapsana test gerçekten-TubiSh-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?