kolay gelsin cnmBir cumartesi klasiği TEMİZLIK
inşallahoooooooooooooo tamam o zaman bebişko gelioooorr kısmetseee
ben haşlamadan atıyorum buzluğa şeker fas. ve barbunya ,yapacağım zaman bi 20dk kaynatıp ondan sonra pişirmeye geçiyorumbenimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....
kolay gelsin biz onları yaptık kayınvalideyle :)ツbenimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....
iyi kışa gelirse içimde tutarım sizin hatrınız için deseydin....Hasbinallah hamile kalacam diye uğraş tuttu tutmadı...kırmızılar geldi gelmedi.....bide işyerine beğendir...millet kafayı mı yemiş ya....
ne oldu kuzum hayırdırSorma canım ya
ne oldu kuzum hayırdır
alaam yarabbim ona mı sorcak bebek gelrrken töbe töbe valla alıcan bölelerini duvardan duvara vurucantatlım benım müdürü çekiştiriyoduk dün bana dediki doğumunu sakın kışa getirme ona göre hesapla çalışmalarını yap çok yogunoluyo izin mizin veremem dedi. stresimiz az gibi bide bunlarla uğraşıyoruz :)
alaam yarabbim ona mı sorcak bebek gelrrken töbe töbe valla alıcan bölelerini duvardan duvara vurucan
hımmm bnm eğer hamileysem 16.06.2016olucak hesaplamalara göre :) bakalm kısmet nasipoda kendini düşünüyor canım, ne kadar huyuna suyuna alışsamda yinede insan geriliyor bazen. ona göre hesapla denk gelmeyecekse çalışmalara ara ver diyor
.hımmm bnm eğer hamileysem 16.06.2016olucak hesaplamalara göre :) bakalm kısmet nasip
inşllh cnm yaa.
bende bu aylarda olursam problem yaşamam herşeyin hayırlısı inşallah canım güzel haberler ver bize
görüşürüz canımm,iyi haftasonları :)benim mesai biter kızlar pazar evden girebilirmiyim bilemiyorum şimdiden öptüm hepinizi. en geç pazartsi görüşürüzzzzzzz.(inşallah pazartesi bebe haberleri okuyorum mm )
görüşürüz canımm,iyi haftasonları :)
görüşürüz cnm inşallah amin öptüm♥benim mesai biter kızlar pazar evden girebilirmiyim bilemiyorum şimdiden öptüm hepinizi. en geç pazartsi görüşürüzzzzzzz.(inşallah pazartesi bebe haberleri okuyorum mm )
kesin bekardır o kadınn..tatlım benım müdürü çekiştiriyoduk dün bana dediki doğumunu sakın kışa getirme ona göre hesapla çalışmalarını yap çok yogunoluyo izin mizin veremem dedi. stresimiz az gibi bide bunlarla uğraşıyoruz :)
kesin bekardır o kadınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?