Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

seni tekrar sahalarda görmek ne güzeelll kuzumm

Cennet MeleGim her ne kadar başka topicten öğreniyor olsakta hayırlı olsun canım topiğimizin ilk hamişisin tebrikler!!

banu86 Ben de artık satlı ve şu an için batlıyım.Tabii bir dahaki ay adet olabilirsem.Gerçi bu ay yumurta takibine başlıyoruz ve duruma göre aşılama da olabilir.Yaş 37 sat 9 ekim bat 3 ekim heralde 10. deneme artık sayamıyorum.Şehir de Eskişehir.

evet ondandr.aynı şartlarda tekrarlaman gerekiyo.2,5saat en az sıvı almıcaksın sabrediceksin

o zaman ben bayaa geç yumurtluyorumm bu sabahda yaptım test yine kopkoyu 2 çizgi çıktı hiç bu kadar koyusunu görmemiştim :) spermler vücutta 72 saat kalıyordu dimi yani hergün ilişkiye girmeye gerek yok? ayyyy çok heyecanlandım kızlar ben

evet canım 72 saat kalabiliyor, yinede bu iki günü iyi değerlendirmek lazım sabah ilk idrarla yapmıyosun dimi testi??

benimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....

valla canım o konuda rahatım turşularım komposto reçel kahvaltılık fasulye biber patlıcan hepsini hallettim şimdi pazarda bakınıyorum acaba başka ne yapabilirim diye varmı aklında bana fikir verebileceğin birşeyy?

Canım ilk idrarla yapmamalısın o Zaman bir önceki günün sonucu olmuş gibi oluyo.. kullanım kılavuzunda yazar zaten ilk idrarla yapmayın diye gün içinde yapman lazım

bir önceki günse bu sabah da çift ve koyuydu çizgi offff kafam çok karıştı yaaaaaa dün sabah ve bu sabah çizgiler koyuydu bu sonuca göre ben dün yumurtladım mı yoksa hala gıdaklıyormuyum

Ohooo sen yapmışsın herseyi ben i kadar yapamadim vakit bulldukca iste...

[Qöslem_dr, post: 42969047, member: 650241"] Cennet MeleGim her ne kadar başka topicten öğreniyor olsakta hayırlı olsun canım topiğimizin ilk hamişisin tebrikler!! [/QUOTE]
DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim !

Kendime bi hobi edinicem.Saolun

[Qöslem_dr, post: 42969047, member: 650241"] Cennet MeleGim her ne kadar başka topicten öğreniyor olsakta hayırlı olsun canım topiğimizin ilk hamişisin tebrikler!!
DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim ![/QUOTE]

canım içine korku kuşku endişe düşürme kötü şeyleri at kafandan iyi düşünki iyi olsun çok sevindim hamile haberine sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin sana herşey gönlünce olur inşallahhh

Arkadaşlarım canlarımm tüm yazılarınızı okudum maşallah 1 gün girmesem 200 mesajı okumak zorunda kalıyorum :) . bu aralar internetim yoktu ondan giremedim . salı bat günüydü çarşamba annem test aldı ama.hiiic umudum yoktu ki hala soktayim yasadiklarimi bazilariniz biliyor. Hala oglumun acisiyla yaşıyorum uüstüne dusugun verdiği korkular var doktor dusugum için troiddendir demişti degerim yüksek çıkmıştı çünkü . çarşamba testte çıktı inanmadim çünkü benim prolaktinim yüksek yanı süt hormonu . bebek varmış gibi yüksek çıkıyor . cuma yanı dün sabah endokrine gittim kan verdim beta da istedim troid harici çünkü bebeği düşünüyor buda hemen oluyor . öğleden sonra öğrendim ki bebek var inanamıyorum hala çünkü hayal kırıklığıyla geçti hamileliğim doğumum neyse mevzu drama dönüşüyor . velhasıl durum bu çanlar dua edin sağlıklı sihatli hayırlı uzun omurlu olsun . sanki hiç çocuğumla zaman geciremeyecekmisim gibi geliyor . psikolojik olarak çöktüm ayağa kaldırın beni arkadaslarimmm . bu arada az öncrki mevzudan strese girdim gizleyecek hiçbir şeyim yok suç işlemisim gibi imajın verilmesi üzücü ve ayıp nazarimca neyse Allah herkesin hakkından hayır olanı versin

[/QUOTE=
DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim ![/QUOTE]
ne suç işlemesi yahu?? biz burda herkesin hamilelik haberini dört gözle bekliyoruz.. sabah batı gelenlere bakarken seni farkettim, bazen heyecandan insanlar başka yerlere yazıp bizim topiği unutuyorlar.. o nedenle diğer kızlarında öğrenmesi için buraya yazdım, nazarlığımı bile koydum.. ama neden bu kadar tepki verdiğini anlayabilmiş değilim,üzüldüm.. neyse kırdıysam affola

[QCanımmmm b,duası güzel 72132, member: 704645"]DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim ![/QUOTE]

canım içine korku kuşku endişe düşürme kötü şeyleri at kafandan iyi düşünki iyi olsun çok sevindim hamile haberine sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben Allah herşeyin hayırlısını sağlıklısını versin sana herşey gönlünce olur inşallahhh
Canimmmm guzel yuregin guzel duan temennin icin cook tesekkr ederim melekler senin icinde binlerce aminn diyorlar insallah . korkuyorum hemde cok herseyim yarim kaldi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…