vallahi şaşırdım!! amaann neyse Allah bildiği gibi yapsınEvli canim cocuguda var yani
seni tekrar sahalarda görmek ne güzeelll kuzummgünaydın canooo yoook uyku gitti artık işlere koyulmalıyım kocişe kahvalt hazırlıyım.canooo ben sahalara dönme kararı aldım regl olduktan sonra.çünküüüü hamilelikte diş tedavisi yaptıran bi çok kişi var forumda okudum bi mutlu oldum
SAT 5 eylül sali günü olmam gerekiyordu gecikince test yaptık pozitif :))) Rabbim binlerce hamdusenalar olsun . bugün endokrine gittim daha önce dusuk yaptigim için tiroidimin olduğunu öğrenmiştim rutin kontroldu 5,71 çıktı(( beta da istedim 724 çıktı çanlar takriben 5 hafta bitti . korkuyorum bir yandan tiroidi oluo gebeligi iyi geçen var mi
evet ondandr.aynı şartlarda tekrarlaman gerekiyo.2,5saat en az sıvı almıcaksın sabrediceksin
evet canım 72 saat kalabiliyor, yinede bu iki günü iyi değerlendirmek lazımo zaman ben bayaa geç yumurtluyorumm bu sabahda yaptım test yine kopkoyu 2 çizgi çıktı hiç bu kadar koyusunu görmemiştim :) spermler vücutta 72 saat kalıyordu dimi yani hergün ilişkiye girmeye gerek yok? ayyyy çok heyecanlandım kızlar ben
evet canım 72 saat kalabiliyor, yinede bu iki günü iyi değerlendirmek lazımsabah ilk idrarla yapmıyosun dimi testi??
benimde evde yapacak bi sürü işim var....kışlık fasulye var haşlayıp buzluğa atacam....patlıcan aldım onlarıda kızartmam lasımmm...ohooooo iş çok.....
Canım ilk idrarla yapmamalısın o Zaman bir önceki günün sonucu olmuş gibi oluyo.. kullanım kılavuzunda yazar zaten ilk idrarla yapmayın diye gün içinde yapman lazımilk idrarla yapıyorumm yanlışmı yaptım yoksaaaa
Canım ilk idrarla yapmamalısın o Zaman bir önceki günün sonucu olmuş gibi oluyo.. kullanım kılavuzunda yazar zaten ilk idrarla yapmayın diye gün içinde yapman lazım
Ohooo sen yapmışsın herseyi ben i kadar yapamadim vakit bulldukca iste...valla canım o konuda rahatım turşularım komposto reçel kahvaltılık fasulye biber patlıcan hepsini hallettim şimdi pazarda bakınıyorum acaba başka ne yapabilirim diye varmı aklında bana fikir verebileceğin birşeyy?
Ohooo sen yapmışsın herseyi ben i kadar yapamadim vakit bulldukca iste...
Kendime bi hobi edinicem.Saoluncanım eğer çalışıyosan işinde kendine ekstra işler cıkar kafanı dağıtman gerek ,evdeysen de şu boyama kitaplarından falan al inanılmaz kafa dağıtıyo ,etamin yap , yemek kursuna falan git daha 1 ay olmuş şimdiden kendine de eşine de eziyet etme..
DahA once defalarca kayiplarim oldu kalp atislarini duymadan ve deger artisini gormeden emin olamadim !! Ki hala da degilim !! Mesajin icerigine bakarsan da gormussundur tiroidi ve deger artislarini merak ettigim icin yazdim !! Suc islemisim gibii buraya kopyalayip her ne kadar baska topicten ogreniyor olsakta demen bir garip !!! Tebrigin icin tesekkurler canim ![/QUOTE][Qöslem_dr, post: 42969047, member: 650241"]Cennet MeleGim her ne kadar başka topicten öğreniyor olsakta hayırlı olsun canım topiğimizin ilk hamişisin tebrikler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?