- 4 Ağustos 2015
- 210
- 118
- 103
adet olursam 5. Gun klomen baslayacagim dun aradim adet olmadigimi soyledim gel dedi cuma gene gidecegim doktora ama artik maddi olarak çöktümee sana doktor ne diyo canım bekle mi diyo yoksa bişey kullanıyo musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olursam 5. Gun klomen baslayacagim dun aradim adet olmadigimi soyledim gel dedi cuma gene gidecegim doktora ama artik maddi olarak çöktümee sana doktor ne diyo canım bekle mi diyo yoksa bişey kullanıyo musun
Bu ay baslıycaz canım. Önce adet ol dedi sonra yumurta takibi ve gerekirse duruma göre aşılama olucak. 4 aydır kist oluşuyor. Kistin yönü değişiyor. Büyük ihtimalle yumurta büyüyor çatlamıyor. Bu durumu da çocuk istediğimden beri yaşıyorum
cuma günü senin bat.ını yazarm artık umarım,maddi olarak tabi yorar yaa allah kurtarsınadet olursam 5. Gun klomen baslayacagim dun aradim adet olmadigimi soyledim gel dedi cuma gene gidecegim doktora ama artik maddi olarak çöktüm
İyi akşamlar kızlar
Valla brnde bugün oturdum ağladım cocugum olmayacak diye
Eşim test almış yine tek çizgi
Erken mi yapıyorum acaba
İyi akşamlar kızlar
Valla brnde bugün oturdum ağladım cocugum olmayacak diye
Eşim test almış yine tek çizgi
Erken mi yapıyorum acaba
İyi aksamlar canım. Üzme kendini. Güçlü olmaktan başka bir çaremiz yok kimoralleri yuksek tutup denemeye devam edeceğiz. RABBİM en iyi zamanı biliyor. Kırmızıları görmedikçe tam olarak umutsuzluga düşmemeliyiz sanırım. Çok zor biliyorum. Şuan direk yasiyorum. Ama bak yalniz değiliz. Lütfen üzme kendini.
Teşekkürler kızlar desteğiniz içinCanim uzulme bak ben de dun yaptim tek cizgi ama hala regl olmadim. Umudunu kaybetme belki de testte gorunmeyecek kadar kucuktur bebegin
kızlarrr bugün herkes neden bi mutsuzgeçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim akşam eşimin teyzesi aradı hamileymişsin gözün aydın demeye bende düştü dedim çoookk kötü bir kelime o kadar uğraş olsun sonra sahip çıkamadım ve düştü
bu ay çok ümitliydim fakat yumurtam bile oluşmadı moralim yerlerde resmen
![]()
cnm neye göre yazacaksinki adet olsam bile bi sonrakinin ne zaman olacağını bilmiyorum doktora her gidisim 360 lira valla biktim artik bebek olacaksa helali hos olsun da neyse...cuma günü senin bat.ını yazarm artık umarım,maddi olarak tabi yorar yaa allah kurtarsın![]()
cnm neye göre yazacaksinki adet olsam bile bi sonrakinin ne zaman olacağını bilmiyorum doktora her gidisim 360 lira valla biktim artik bebek olacaksa helali hos olsun da neyse...
ben zaten yazabilmeyi umut ettim yani inşallah artık herşey normale döner demek istedimcnm neye göre yazacaksinki adet olsam bile bi sonrakinin ne zaman olacağını bilmiyorum doktora her gidisim 360 lira valla biktim artik bebek olacaksa helali hos olsun da neyse...
Kotu olmus ama öyle düşünme. Sahip çıkamamak falan. Sağlıksız lar tutunamazmış. Rabbim sağlıklı bebisler nasip edecek insaAllah yalnız daha zamanı gelmedi demek ki