- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
atıştır bari birşeyler boş durmasın mide ,belki hamişsin yazık değil mi beybicanımaaaa'''''
yok canım ne hamileliği öyle olsa insan bilmez mi...Son 3 gün....kırmızıları görücez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıştır bari birşeyler boş durmasın mide ,belki hamişsin yazık değil mi beybicanımaaaa'''''
hemen idrarda çıkmıyormuş o yüzden biraz bekleyim dedimsasknn canım ben ilk hamileliğimde yerleşme kanamasini regliden 5 gün önce gormustum 3 gün önce de testte belli olmuştu . ama düşük yaptığım hamileliğimde yerleşme kanaması regli gününde ve 2 gün sonrasında gelmişti ve idrarda çıkmamıştı idrar kesin sonuç veriyor diyemeyiz kanda da baktir kuzum
nerden bilicezz hiç hamile olmadık kiyok canım ne hamileliği öyle olsa insan bilmez mi...Son 3 gün....kırmızıları görücez![]()
manyaksın yaaaben 1 kere test yaptım onda da negatif gördüm bu ay ov.yapcam kısmetse onda bari çiftleri göreyim![]()
psikolojim düzelsin biraz
ama bu kanama olduktan yaklaşık 3-4 gün sonra idrara hcg hormonu geçiyormuş
poz.olursa eğer hemen o akşam çalışcam dimii heyecan heyecan heyecan silsilesicansu1109 evet testi akşam yapabilirsin ama 20,30 u geçmesin
demek ki diğeri çift çizgiler patlıcak bak görrr cansu dedin diceksinnnmanyaksın yaaa
bende ovu testi aldım 2 tane ama onda bile tek çizgi çıktı bu kadar şanslıyım![]()
ben 1 kere test yaptım onda da negatif gördüm bu ay ov.yapcam kısmetse onda bari çiftleri göreyim![]()
psikolojim düzelsin biraz
o akşam ve ertesi gün tatlım sen çalışkan çocuksun yaparsınpoz.olursa eğer hemen o akşam çalışcam dimii heyecan heyecan heyecan silsilesi![]()
çift çizgi çıksın ben sana burdan baklavanı gönderirimdemek ki diğeri çift çizgiler patlıcak bak görrr cansu dedin diceksinnn![]()
banu86 kuzum bişey sorcam sana
benim 3 gündür ateşim 37 çıkıyor, sence normal mi ?
bat geçince de adet olunca da ateş yüksek çıkar mı ?
valla canım bi arkadaş o konuda uzmandı ama şimdi hamile başka topikte,yüksek olmasıda gebelik belirtisi diye biliyorum ben.sende umut var hadi inşallah yaaabanu86 kuzum bişey sorcam sana
benim 3 gündür ateşim 37 çıkıyor, sence normal mi ?
bat geçince de adet olunca da ateş yüksek çıkar mı ?
nerden bilicezz hiç hamile olmadık kiühüüüüüü
görene kdr umut var banane bananeee
sasknn yaa gününün geçmesi çok onemli canımmmm bide akintin kahverengiyse tam yerleşme kanaması olabilir pembe konusundan emin değilim. Ben pembe gordugumde ya rregl olmuştum yada düşük
o yüzden kahve ideal :)
Valla bana dün söylenilen bat gunun de hala 36.7 den yüksekse ateş hamilelik olabilirmiş.
ay hadi inşallahhh kızcelerimmmm yaaaavalla canım bi arkadaş o konuda uzmandı ama şimdi hamile başka topikte,yüksek olmasıda gebelik belirtisi diye biliyorum ben.sende umut var hadi inşallah yaaa