Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

sasknn sasknn canım ben ilk hamileliğimde yerleşme kanamasini regliden 5 gün önce gormustum 3 gün önce de testte belli olmuştu . ama düşük yaptığım hamileliğimde yerleşme kanaması regli gününde ve 2 gün sonrasında gelmişti ve idrarda çıkmamıştı idrar kesin sonuç veriyor diyemeyiz kanda da baktir kuzum
hemen idrarda çıkmıyormuş o yüzden biraz bekleyim dedim
kan tahlilinide acilde ki doktorlar pek yapmak istemiyor burda daha acil hastalar oluyormuş

banu86 banu86 kuzum bişey sorcam sana
benim 3 gündür ateşim 37 çıkıyor, sence normal mi ?
bat geçince de adet olunca da ateş yüksek çıkar mı ?

sasknn sasknn yaa gününün geçmesi çok onemli canımmmm bide akintin kahverengiyse tam yerleşme kanaması olabilir pembe konusundan emin değilim. Ben pembe gordugumde ya rregl olmuştum yada düşük :( o yüzden kahve ideal :)

banu86 banu86 kuzum bişey sorcam sana
benim 3 gündür ateşim 37 çıkıyor, sence normal mi ?
bat geçince de adet olunca da ateş yüksek çıkar mı ?
valla canım bi arkadaş o konuda uzmandı ama şimdi hamile başka topikte,yüksek olmasıda gebelik belirtisi diye biliyorum ben.sende umut var hadi inşallah yaaa

nerden bilicezz hiç hamile olmadık ki :KK43: ühüüüüüü
görene kdr umut var banane bananeee

olmadık tabiki de ama ben bu ay çok çalışamadım...Zaten kist var...ee birde hiçbir farklılıkda yok 3 gün kaldı...:) nesine umutlanayım ki :D Açıkçası artık umursamıyorum da....Saldım yani..

yanıma arkadaşlar arıyorummm ben daha 2-3 ay beklicem kızlar dişçi randevu üstüne randevu yağdırd.yanni ben daha çoook buralardayım.bide üstüne bebiş hemen gelmez bekletirse bekle bekle bekle:KK14::KK14::KK14:

Back
X