- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Bende tam onu çekiyodum :) Rabbim kabul etsinevet cnm bak internetten araştır istersen
Allahümme ya varis diye çekiyoruz canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam onu çekiyodum :) Rabbim kabul etsinevet cnm bak internetten araştır istersen
ben de dün ilk ov.testimi yaptımne stresli bişeymiş beklemek. ama bu ay hiç heyecan stres yapmıcam dedim ovü testi aldım şimdide bu ne zaman çift çıkcakta yumurta olcak diye stres yaptımm ayyyyy ne tuafım bende![]()
tamam kuzum bn allahummeyi eklemiodum onuda eklerim sağolasın...Bende tam onu çekiyodum :) Rabbim kabul etsin
evet hemen bitiyor zaten canım duana bizide kat :)ben de başlayayım allahümme ya varis 707 adet ,bugün mü bitmesi gerek
ben de dün ilk ov.testimi yaptımhafif silik çizgi görünce bile içim umut doldu
![]()
![]()
inşallah gebelikte de görcez kızlar sabır
sende saol canım banada dua edin :)tamam kuzum bn allahummeyi eklemiodum onuda eklerim sağolasın...
nedemek seve ssve herkes için ediorum senin içinde ederim :*sende saol canım banada dua edin :)
Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallahnedemek seve ssve herkes için ediorum senin içinde ederim :*
nedemek seve ssve herkes için ediorum senin içinde ederim :*
amin seninde.Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
tabiki seve seve ♥benim içindeeee![]()
ben hiç duymamıştımBende tam onu çekiyodum :) Rabbim kabul etsin
bebeğimmmm aramıza hoşgeldinbenim kırmızılar geldi az önce 5. aydan merhabaaa
istediğin gün canım günlük 707 olacak amaben hiç duymamıştım
hergün mü yapıyoruz?
kaç gün?
daha var yumurtlamaya demekmiş :) benim zaten regl salı bitti önümüzdeki hafta ov. takvimine göreinşallah benımde bugun çok hafif ötesi bir çizgi ama ne anlama geliyor anlamıyoruzki :)
allah razı olsun kızlar ben de başlıyorumnedemek seve ssve herkes için ediorum senin içinde ederim :*
amin seninde.
tabiki seve seve ♥
hadi hayırlısı en azından önünde bi yol var şimdi boş bekleyiş daha kötü hayırlı olur inşallah canımkızlarrrrr
ben doktordan geldim, salı günü rahim filimi çekecek doktor
ondan sonrasına da bakarız dedi
çektiren varmı ki hiç ?
daha var yumurtlamaya demekmiş :) benim zaten regl salı bitti önümüzdeki hafta ov. takvimine göre