Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar bu arada benim bat 4 kasım :) 1 kasım bizim evlenme yıldönümümüz...tutuyormus birde ne supriz olur haaa :KK70:

geçen ayın 9u bizim evlilik yıldönümümüzdü 4ünde hamile olduğumu öğrendim sürpriz yapacam söylemeyecem demiştim dayanamadım hemen söyledim ama 3gün sonra kaybettik bebeğimizi inşalllaaaah sende hamile olrsun evlenme yıldönümünde ama inşallah Allahım benim yaşadığımı sana yaşatmazzzz sağlıklada kucağına alırsın bebişiniiii

inşallah:KK200::KK200::KK200: bu ay çatlatma iğnesi yüzünden çok sancı çektim umarım birdahaki aya sırf o iğne yüzünden gerek kalmaz. yoksa yaptırmak istemiyorum büyük bir ihtimal yaptımayacağımda.
inşalalh zahmetsizce olur canım benimmmmmm

Yine yeniden hüsran hergün bir daha yapmayacagim diyorum ama yine yapıyorum test off off günü geçip bekleyip hala test yapmayanlara imreniyorum resmen
canım daha erken dur bekle bakalım,batı geçip test yapmayanlardan biri de benim.hiç de imrenilcek bi tarafım yok valla sölim :D

daha 2 deneme olmasına rağmen bende çok istiyorum iki yakın arkadaşım hamile 6 aylık kardeşimin eşi hamile 2 aylık kardeş kardeş büyüsünler istiyorum :KK43:
ah canım temenniler hep o yönde ama işte bizim istememize bakmıyo zamanı bekliyo sıpalar :)

geçen ayın 9u bizim evlilik yıldönümümüzdü 4ünde hamile olduğumu öğrendim sürpriz yapacam söylemeyecem demiştim dayanamadım hemen söyledim ama 3gün sonra kaybettik bebeğimizi inşalllaaaah sende hamile olrsun evlenme yıldönümünde ama inşallah Allahım benim yaşadığımı sana yaşatmazzzz sağlıklada kucağına alırsın bebişiniiii
:( inşallah gönlüne göre olur canım benim...

Kısmet canım yaa...bir umuttur insanı yaşatan ;)

Back
X