Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay buralarda yine kimseler yok yaa mumla arasamda yok ya akşam tayfasııı nerdesiniz yaa :eek:

evet canım bir sen bir oluyoruz olsun :KK64:senin durumunu da yeni okudum inşallah geç döllenmedir
inşallah canım yaaa ama nedendir bilinmez bu ay pek umudum yok büyük ihtimal kimyasal gebelikten dolayı olamadım adet kimyasaldan sonraki ilk adetim:KK43::KK43:

Dedigin gibi arkadaşım da hicbisey hissetmems hamile kaldığı ay aslında normal şartlarda 5 haftadan önce bişey hissetmen çok zormuş zaten De biz psikolojik belirti yapiorz gibime gelio:KK43:
Ama şu senin rahime batmalar adetten kaç gün önce oldu:oops:ben hâlâ belirti ariorm ama:KK48:
Normalde yarın adet olmam gerekecekti bir hafta önce olmuştu canım hem kasıklarımda hissettim batmaları hemde rahmimin içine iğne batıyomuş gibi oluyodu

Kızlaaar galiba olay budur daha da koyulaşmaz dimi ? banu86 banu86 banuşş şimdi dün akşam çalıştık bu akşam da eşim geç gelcek yarın akşam çalışsak kaçırmış mı oluruz ? Silikleşmesi gerekiyo şimdi bunun dimi ?

ya tatalım ben netten araştırdım çift çizgiyi görünce birliktelik olsun diyo. valla ben kalitesiz malitesiz 3 gün çalıştım üst üste çifti görünce hayırlısı olsun hakkımızda. bide yumurta 12 saat yaşıyormuş öyle diyor Google amca

Back
X