Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

klibi beğenmedim müzik güzel çok az bizim roman havalarını anımsatıyor galiba. ruhumda az roman varda çingeneyyimm :KK70:
bende bendeeee :) hadi kopak kızlar kaç gündür stresliydim bugünde nurtopu gibi yumurtalık kistim oldu atmam lazım tüm bunlarııııı hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

slm kuzucuklarımmmmmmmmmm
bugün işler çok yoğun yetişemiyorum size valla
benide zayıflama klubüne alın, düğünden önce 18 kilo verdim, şimdi 4 kilo geri aldım
zayıflamak büyük iş valla

niyasu niyasu canım sende üzülme, bende kimyasal yaşadım sağlıllsız olunca vücut atıyo inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda

cansu1109 cansu1109 kuzum ben inofolic kullandım combi, bir kutu içtim sonra ki ay toz olanını aldım içtim
doktor bana içe artık bırak dedi. niye dedi bilmiyorum

bana bugün bildirimler gelmiyor yenile yapıyorum yine yokkk. bi bakıyorum sayfa sonuna 4-5 sayfa birden geride kalmışımmm :KK11:

hay allah yaa geçmiş olsun canımmm , allah beterinden saklasın o günler de gelir napalım :)
Gelir gelir insanların başına neler geliyo onlar kaldırıyo bunlar bişey değil .yalnız bunca koşturmaca içinde gebelik aklıma geliyo yinede.unutuversem iyi olcaktı.bi bursa buluşması var sanki uygun olursam katılmak isterim:KK50:

bende bendeeee :) hadi kopak kızlar kaç gündür stresliydim bugünde nurtopu gibi yumurtalık kistim oldu atmam lazım tüm bunlarııııı hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Ohhhh oturdum göbek taşınaaa :D :KK76::KK9:

Gelir gelir insanların başına neler geliyo onlar kaldırıyo bunlar bişey değil .yalnız bunca koşturmaca içinde gebelik aklıma geliyo yinede.unutuversem iyi olcaktı.bi bursa buluşması var sanki uygun olursam katılmak isterim:KK50:
of dimi doğru diyosun o bi unutulsa bence güzel haber de gelcek inanıyorum da işte bu gidişle zor bizim unutmamız :D
ay gerçekten ayarlayalım bişeyler yaaaa

tamda şuan arabaya atlayıp son ses müzik açıp uzun yola çıkasımmm varrrrrrrrrrrrr:KK53::KK53::KK53:

slm kuzucuklarımmmmmmmmmm
bugün işler çok yoğun yetişemiyorum size valla
benide zayıflama klubüne alın, düğünden önce 18 kilo verdim, şimdi 4 kilo geri aldım
zayıflamak büyük iş valla

niyasu niyasu canım sende üzülme, bende kimyasal yaşadım sağlıllsız olunca vücut atıyo inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın en kısa zamanda

cansu1109 cansu1109 kuzum ben inofolic kullandım combi, bir kutu içtim sonra ki ay toz olanını aldım içtim
doktor bana içe artık bırak dedi. niye dedi bilmiyorum
gel kuzu geeellll ben düğün öncesi ne güzel 52ydimmm sonra 58oldum :( şimdi de 56larda geziyorum bi 54e fln insem ne iyi olur..
ben de alcam kısmetse yaa höff bitti zaten folicim kullanmıyorum şuan

tamda şuan arabaya atlayıp son ses müzik açıp uzun yola çıkasımmm varrrrrrrrrrrrr:KK53::KK53::KK53:

ben uzun yolculuğu helede gece çok severim eskiden tokatta okurdum istanbuldan oraya sık sık seyahat ederdim çok güzel olurdu ösledim gençliğimiiiii

Back
X