- 5 Ocak 2015
- 1.294
- 1.392
- 133
heriflerde rahat etsin azıcık ama dimi??bilmiyorum ki canım, sonuçta ilaç aldın riske atma dedi
bizde 1 ay dinlenelim dedik, şimdi kafam rahat en azından. eşime yüklenmiyorum![]()

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heriflerde rahat etsin azıcık ama dimi??bilmiyorum ki canım, sonuçta ilaç aldın riske atma dedi
bizde 1 ay dinlenelim dedik, şimdi kafam rahat en azından. eşime yüklenmiyorum![]()
canım bildiğim kadarıyla her sabah aynı saatte daha yataktan çıkmadan ölçmen gerekiyor ateşini, yumurtladığın zaman hafif yükselme oluyormuş.kızlar ateş ölçme olayı nasıl oluyor. az önce iş yeri dr geldi çalışanları muayene ederken bende ateşimi ölçtürdüm 36,4
günaydın şekerlerrr.... ben buldum kocişi ne yapacağımı onun bursada asker arkadaşı var o arkadaşıyla bende sizlerle gezecemmmm çokmu zekiyim neben seve seve gönüllü oluruuumm yeter ki gelin :) ama kocileri naparız onu bilemedim işte ben![]()
hehehe :) ben yanlış zamanda yanlış şey için ölçtürmüşümmcanım bildiğim kadarıyla her sabah aynı saatte daha yataktan çıkmadan ölçmen gerekiyor ateşini, yumurtladığın zaman hafif yükselme oluyormuş.
bugün işler kesatttkızlllaaaaaaaaaaaaaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnn akşamki parti nerede bizizmmm herkes bi karamsar olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he yaaaaaaa öyle olmuş vallaaaa.bugün işler kesatttçok durgun bugün cemaat
![]()
kuzuların sessizliği...he yaaaaaaa öyle olmuş vallaaaa.![]()
kuzuların sessizliği...
tabi herkes sabaha kadar çalışıyor enerji kalmıyorrr![]()
çalışmayanlar çıktı meydanee desenekuzuların sessizliği...
kendi adıma ayneeenn öyle canımmmçalışmayanlar çıktı meydanee desene![]()
o zaman azcık gülümseyelim kulaklıkla dinleyinnn
dinleyemiyorum maalesef
iyi yapmışsıınn.. bende rahattım son 4 gün kaldı ya bata zaman geçmiyor gibi geliyorrbebek gülüşü vardı canım neşemiz yerine gelsin diye ekledim
hu huuuuu süpersin kuzu yaaaagünaydın şekerlerrr.... ben buldum kocişi ne yapacağımı onun bursada asker arkadaşı var o arkadaşıyla bende sizlerle gezecemmmm çokmu zekiyim ne![]()
valla bende çalışma malışma yok tükan kapalıkuzuların sessizliği...
of asıl ben asıl bennnn ilk defa gidicem dr .heriflerde rahat etsin azıcık ama dimi??bakalım benim doktor ne diycek merakla bekliyorum heyecanlıyım cumartesi benimde hsg..
![]()
iyi yapmışsıınn.. bende rahattım son 4 gün kaldı ya bata zaman geçmiyor gibi geliyorr
bende değerlendirmem gereken günleri değerlendirdim.valla bende çalışma malışma yok tükan kapalıenerjim içime patladı
![]()