Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bilmiyorum ki canım, sonuçta ilaç aldın riske atma dedi
bizde 1 ay dinlenelim dedik, şimdi kafam rahat en azından. eşime yüklenmiyorum :KK48:
heriflerde rahat etsin azıcık ama dimi?? :-) bakalım benim doktor ne diycek merakla bekliyorum heyecanlıyım cumartesi benimde hsg..:oops:

Son düzenleme:
kızlar ateş ölçme olayı nasıl oluyor. az önce iş yeri dr geldi çalışanları muayene ederken bende ateşimi ölçtürdüm 36,4
canım bildiğim kadarıyla her sabah aynı saatte daha yataktan çıkmadan ölçmen gerekiyor ateşini, yumurtladığın zaman hafif yükselme oluyormuş.

kızlllaaaaaaaaaaaaaarrrrr günaydınnnnnnnnnnnn akşamki parti nerede bizizmmm herkes bi karamsar olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar yeni hamiş haberleri yok mu
ekim ayınıda bitiriyoruz ins hamişlerimiz cogalır..ben vajinit tedavisi goruyordum bugun adet gunum henuz olmadım ama dr adetin 7.gunu gel rahim filmi cekelim dedi.oncesinde enfeksiyonum gecmismi onu kontrol edecek eger gecmemisse cekemeyiz tuplere yayılır dedi.bende artık cektireyimde kurtulayım diyorum belki şifa vesilesi olur

iyi yapmışsıınn.. bende rahattım son 4 gün kaldı ya bata zaman geçmiyor gibi geliyorr

valla ben kulağımdaki kist için bugun doktora gittim bide beta h isteği yaptırdım benımde ortalama 7-9 gün var :D cumartesi yaptırayım kan testi diyorum. senın yerinde olsam ben hergün yapardım heralde canım ya :D

Back
X