Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben 4 yıldır işe gelmemezlik yapmadım. ne kadar rahatsız olduğum durumlar oldu o halde bile geldim. o iğneyi vurulduktan sonra 4 gün direk termal tesislere gittim sancım azalır biraz diye dr önerdi. zor zorlandım. ama eminim herkesde aynı etkiyi yaratmıyordum

yok be o gün erken çıkış yaptılar ertesi gün gayet gelip çalıştılar hatta dalga geçtik demekki herkesde farklı canım

yok be o gün erken çıkış yaptılar ertesi gün gayet gelip çalıştılar hatta dalga geçtik demekki herkesde farklı canım
doğrudur ben iğneyi zaten kasıklarımdan sancılıydım vurdurduğumda dahada arttı sancım

bende senin gibi sabırsız davranmştım ilk öğrendiğimde değr 25,99 du sonra 17ye düştü sonrada 0 ama sağlık olsun demekki bebişimiz oluyorrr bu ne demek çalışmalara devammmm :KK66:
aynen cnım ama ilk gebelikte böyle olunca korktum birz da böyle olur mu bi daha diye :(( Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım..

kesnlikle canım hayırlısı olsun senin için de inşallah.. inşallah bi sorun çıkmaz. 2 ay denemiştik hemen oldu demek k sorun yok dediğin gibi onu görmüş olduk ama şte insan üzülüyo ya elinde olmadan.. hemen hayaller kurmaya başlamıştım.. :KK43:( ama bi daha hamile kaldığımda en azından kalp atışını duyana kadar hayal kurmıcam :KK43:(
cok gecmis olsun,insallah tez vakitde toparlanib tekrar denemeye baslarsiniz

kesnlikle canım hayırlısı olsun senin için de inşallah.. inşallah bi sorun çıkmaz. 2 ay denemiştik hemen oldu demek k sorun yok dediğin gibi onu görmüş olduk ama şte insan üzülüyo ya elinde olmadan.. hemen hayaller kurmaya başlamıştım.. :KK43:( ama bi daha hamile kaldığımda en azından kalp atışını duyana kadar hayal kurmıcam :KK43:(
hayal kurmamak elde değilki.. ortada hiçbişey yokken ne hayaller kuruyo insan.. toparla bir an önce kendini üzülmek iyi gelmez yumurtalara :) doktorun ne dedi hemen başlıyacabilecekmisin çalışmalara bekleme süresi varmı?

insallah gunumuz gecer,test sonuclarini yazariz bura.peki test yapdinmi hic?kac aylik evlisin?
inşallah.:KK200:
test yapmadım henüz.
bakalım bekleyebildiğim yere kadar yapmıyım diyorum. az kaldı nasıl olsa
16 aylık evliyim. sen ne zamandır evlisin

Canlarimmmmmmm hepinize selamlar uzuuuuun upuzun bir aradan sinra yine ben dormicum15 dormicum15 ve C cennetmelegim bir ark. Daha vardi başlarda okuduģum kacirdigim biri varsa onlarıda tebrik ediyorum Allah tez zamnada kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ben bu surecte evimi tasidim annemin hastaligi suresince onun yanindaydim bu sebeple calisma hic olamadi dogal olarak kirmizi karti yedim ve oturdum asagiya bugün bidahaki aya ümitler kizlar artik buralardayim yine bol sohbet muhabbet grla gidyor inanin mesjlariniza yetisemiyorum

evlilik tarihide iğne tarihide adet tarihide yakınmış :KK19:
inşallah o iğneyi sende bir daha vurdurmak zorunda kalmazsınnn :KK20:
insallah canim.zaten her kes soruyor,her kesin gozu bende.is yerimde de benden once,sonra evlenen her kes hamile,cok sukur.o yuzden her kesin gozu bende.kayinvalidem,kayinpeder bile sabrsizo_O

Back
X