- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
sen de benim canımsınnn her şey güzel olacak allah'ın izniyle sen de iyi ki varsın..seni seviyoruum![]()
Bende seni seviyorum çiçeğimmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de benim canımsınnn her şey güzel olacak allah'ın izniyle sen de iyi ki varsın..seni seviyoruum![]()
çok şükür hafızam iyidir.Hafıza
hafızanız cok kuvvetli maşallh
Ne kadar vazgecebilirimki.. Gönül ferman dinlemiyor![]()
ben o günde belirttiğim gibi gercekten uzun bi süre girmemiştim ve unutmustum.. Kesinlkle dalga gecmek gibi bir amacım yoktu.. Ben o işleri bıraktım derken artık hamileliği takip etmeyeceğimi kasdetmiştim bu konuyu o gün size izah ettiğim halde hala dalga gecmek gibi algılayıp bu sekilde ifade ediyorsunuz çok ayıp.. Aynı zamanda gğnahımı alıp hatta iftiraya kadar gidiyorsunuz ..Üzerimden prim yapmanıza gerek yok.. Dilekleriniz içn tsk ler...çok şükür hafızam iyidir.
bat. günü geldiğinde bildirim istemek hassas davrandığımız bi konu.bunu ilk sayfada da belirtmiştik. sürekli aktif olmayan arkadaşlar da sırf bize SAYGIDAN geri bildirim yapıyor.size bat durumunu sorduğumda dalga geçer gibi çoktan geldi 4.günü,ben o işleri bıraktım .. diye yazmışsın.daha sonra da olay sizin mevzu daha farklı dediğiniz alıntı yaptığım sonuca gelmiş.
arkadaşlarıma danışmadan böyle bir şey yazıyorum (kızlar kusura bakmayın,farklı bi fikriniz olursa saygım sonsuz) .
-rabbim inşallah yavrunuza tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,güzel haberler alın inşallah bir an evvel.
konuşmak için her zaman bekleriz,fakat listeye ekleyemem sizi.Denizkizi2425
saolasın canımmgeçmiş olsun kuşum benim ya mide sıkıntı oluyor valla![]()
pollyanna ben bunu da hayra yorayım güzel olsunsaolasın canımmaynen kusum 2 gündür cektiriiyor
![]()
yumyum bugun yorda fazla ümitlenmepollyanna ben bunu da hayra yorayım güzel olsun![]()
Ben o
ben o günde belirttiğim gibi gercekten uzun bi süre girmemiştim ve unutmustum.. Kesinlkle dalga gecmek gibi bir amacım yoktu.. Ben o işleri bıraktım derken artık hamileliği takip etmeyeceğimi kasdetmiştim bu konuyu o gün size izah ettiğim halde hala dalga gecmek gibi algılayıp bu sekilde ifade ediyorsunuz çok ayıp.. Aynı zamanda gğnahımı alıp hatta iftiraya kadar gidiyorsunuz ..Üzerimden prim yapmanıza gerek yok.. Dilekleriniz içn tsk ler...cansu1109 Allah buradaki herkese nasib etsin..
çalışmayı ihmal etme sakın emiii güzel yorduğum şeyleri sonuca bağlasın rabbiiimyumyum bugun yorda fazla ümitlenme![]()
Kaç tane:) iftiraya kadar giden sanırım sizsiniz..sizin üzerinizden prim yapmak gibi bir derdi neden olsun ki? pardon da siz kimsiniz bir kere...allam yaa
kuzuşum boşver.. cevap vermeye gerek duymadım.rabbim her şeyi görüyor .. sen de boş veeeer:) iftiraya kadar giden sanırım sizsiniz..sizin üzerinizden prim yapmak gibi bir derdi neden olsun ki? pardon da siz kimsiniz bir kere...allam yaa
kısmetse calıscazz aksam reklam arasında puhahahaçalışmayı ihmal etme sakın emiii güzel yorduğum şeyleri sonuca bağlasın rabbiiim
güzel arkadaşım.. haydi allah'a emanet ol...Kaç tanecansu1109 var acaba ?
Pardon siz kimsiniz ki ?
Dur söyleyeyim alakaya maydanoz olablirsiniz![]()
kızzzz sen girme buara böyle polemiklere bakimmmm:) iftiraya kadar giden sanırım sizsiniz..sizin üzerinizden prim yapmak gibi bir derdi neden olsun ki? pardon da siz kimsiniz bir kere...allam yaa
gene hangi dizi var kızkısmetse calıscazz aksam reklam arasında puhahaha![]()
No309 vaar buaksamgene hangi dizi var kız: ahahaha ay valla kız biz bu ara fena kanki olduk
onun grip benim grip derken nekahat dönemi sonra hop regl ahahaha unuttuk valla
![]()
Kaç tanecansu1109 var acaba ?
Pardon siz kimsiniz ki ?
Dur söyleyeyim alakaya maydanoz olablirsiniz![]()
bu hafta kavuşuruz artıkNo309 vaar buaksamArtık maske falan takın bi kavuşun bacım ne bu kanki oldunuz hepten
![]()
kızzzz sen girme buara böyle polemiklere bakimmmmMercimekleri strese sokmaa
![]()
kuşum benim ya allah aşkına kendini olmucak şeyler için sıkıntıya sokma mercimeklerin geriliyor bakkkk. ..cansuyu iyi tanıyan birisiyim.Ayrıca bu formda yaklaşık 2 senedir paylaşımda bulunan bireylerden 1 tanesiyim. Senin gibi çok insan gördük geçirdi bu form....o yüzden kapıyı biliyorsun şekerim....yoksa banlanacaksın emin olabilirsin.
ay evet yaa bende yasıyorm onu cok ayıptır söylemesi bide ikizler burcu cinselliğe önem verir derler.Allahım benim hic yok o taraklarda bezim yaabu hafta kavuşuruz artıkinsan ara verince de hepten uzaklaşıyor yahuu
sanki hiç yaşamamışım gibi ahahaha