- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
Benim bu ay iltihabım var galiba,günlük pedime sarı sarı akıntı geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu ay iltihabım var galiba,günlük pedime sarı sarı akıntı geliyor
inşallah canım benim dualarımız seninle.....olacak allahın izniyle merak etmeeeee
şu günlükleri kullanmasan keşkeBenim bu ay iltihabım var galiba,günlük pedime sarı sarı akıntı geliyor![]()
İNşallahh cnm:) bana pozitif verin çok ihtiyacım varinşallah canım benim dualarımız seninle.....olacak allahın izniyle merak etmeeeee![]()
Amin canım benim inşallahcanım benim teşekkür ederim böyle düşünmen sevindirdi beni allah razı olsun.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah![]()
Yaaaa sen hamile misiiinnnnn maşallah sana çok sevindim
çok şükür bi sıkıntı yok 2li testimde normal çıktı 3 hafta sonra tekrar gidicemcanım benimm çok sevindimm rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin oğluşunu inşallah her şey yolunda değil mi
Yaaaa sen hamile misiiinnnnn maşallah sana çok sevindim
ondan mı oluyoır acabaşu günlükleri kullanmasan keşkeiltihap yapıyor
dr. bana hiç önermemişti.
ay gene pollyannalık yapcamgörcennn
gunaydınn canısııgünaydın kızlarrrrrr.....
Hosgeldin bacımm
hoşbuldum, iyi misinHosgeldin bacımm![]()
günaydın kızceleer
aksam eczaneye girdim bikac bisey almaya..Bi kız test alıyordu eczacı kadın,erkenlerden mi normal mi dedi daha günüm geçmedi erkende çıkar mı dedi kız?Ahh dedimm benden buda
![]()
kız yok ben aseton nemlendirici falan aldım.Test almaya girmedimaldın mı testi peki ?![]()