Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş :KK46: herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.

Bende bugün kızımı görmeye gittim 32+1 1900 Gr 42 cm olmuş :KK46: herşey yolunda dedi. benim için de ilaçlar bitince bi bakalım ona göre smear alalım dedi bu doktor. Korkma sıkıntı olmaz gebelikte rahim ağzı hormonlar nedeniyle daha açık oluyor o yüzden yara da daha büyük görünmüş olabilir dedi.

çok sevindim canım gözün aydın ;)

Tesekur ederim cnm oncelikle.ben de bilmiyorum ki hic umudm yokken oldu ben zaten yumurtlama gunlerimi biliyorum hep adetten 14 gun once o gunleri degerlendirdim ve bide bu ay pressed diye jel almistim onu kullandim daha onceleride kullanmistim ama fayda olmamisti .bu jel spermin kolay ulasmasini sagliyormus.ve bide gecen ay corek otu tarcin bal karisimi yapmistim oda rahimdeki enfenksiyonlari fln temizliyormus her gun 2 kasik yedim .ama tam garanti veremiyorum bunlarinmi sayesinde hamile kaldim zaten bende ve esimde hic sorun yoktu sadece doktor stres yapmayin demisti oyle oldu canm insallah tum isteyenlere verir Rabbim.daha doktora gidemedim burda hastaneler bile kapali yilbasi tatili 2 hafta bn merakdan catlicam korkularim var ya dis gebelikse fln diye cok isteyerek ve zorlayarak oldugu icin endiseleniyorum.
Sen kötü şeylergetirme aklına. İnşallah değerler yükselecek ve bebişin seninle olacak

Ay yerim onu beeen:nazar:Ohh sende içini ferah tut bak dr bişey olsa seni uyarırdı:kahve:

Kızlar biliyorsunuz benim bu ay aşılama tutmadı. Adet oldum. Dün de adetin 2.günü doktora gittim. Bu ay dinlen dedi. Sağ da küçük bir kist varmış 13 e 11mm. Yani 1 cm sanırım. İlaç vermiycem dedi kendiliğinden gider dedi. Ben de bu ay soğan suyu ve incir suyuna başlıycam çünkü maalesef o kistler ben de gitmiyor daha da büyüyor bir şey içmezsem azrass azrass cansu1109 cansu1109

Kızlar biliyorsunuz benim bu ay aşılama tutmadı. Adet oldum. Dün de adetin 2.günü doktora gittim. Bu ay dinlen dedi. Sağ da küçük bir kist varmış 13 e 11mm. Yani 1 cm sanırım. İlaç vermiycem dedi kendiliğinden gider dedi. Ben de bu ay soğan suyu ve incir suyuna başlıycam çünkü maalesef o kistler ben de gitmiyor daha da büyüyor bir şey içmezsem azrass azrass cansu1109 cansu1109

işe yarıyorsa kullan canım ben hiç kür yapmadım hayatımda.....o yüzden çok bir bilgim yok...

soğan suyu basit kistler için iyi geliyor canım .ama incir kürü aynı zamanda yumurta geliştiriyor ,yumurtlamanda sıkıntı yoksa yapma derim incir kürünü. yumurtaları fazla geliştirip tekrar kiste sebebiyet verebilir ama soğan kürü kistler için iyi geliyor..

Back
X