- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
bana doktor direk yasak demişti... 6senedir fln cıkatrdım hayatımdan önceden iltihabım eksik olmuyordu ona bağlıyorum.. 2017de at hayatından onlarıondan mı oluyoır acabaBende cok alıştım onsuz yapamıyorm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana doktor direk yasak demişti... 6senedir fln cıkatrdım hayatımdan önceden iltihabım eksik olmuyordu ona bağlıyorum.. 2017de at hayatından onlarıondan mı oluyoır acabaBende cok alıştım onsuz yapamıyorm
![]()
Hosgeldinnnbebiişşş geldim geldim yeni yıl kutlamamız vardı baya bir partiledik bu sene2gündür ayaklarım koptu hazırlıktan
yeni döndüm işimin başına :)
oh çok şükür gözün aydın canım benim... rabbim hep böyle güzel haberler nasip etsin..çok şükür bi sıkıntı yok 2li testimde normal çıktı 3 hafta sonra tekrar gidicem
aaa bana demediler öyle bisey.Benim akıntım cok oluyo ya ondan kullanıyorumbana doktor direk yasak demişti... 6senedir fln cıkatrdım hayatımdan önceden iltihabım eksik olmuyordu ona bağlıyorum.. 2017de at hayatından onları![]()
2017de hepimizin hayatında köklü değişiklikler olacakaaa bana demediler öyle bisey.Benim akıntım cok oluyo ya ondan kullanıyorumYavas yavaş bırakayım barii
![]()
hoşbuldum bebişimmmm ...HosgeldinnnYedin mi pastanı afiyet olsun
![]()
Amin insaallAhhhh2017de hepimizin hayatında köklü değişiklikler olacakallah'ın izniyle
hadi biitr gellhoşbuldum bebişimmmm ...ay yiyemedim ıvır zıvırdan pastayı kahvenin yanına ayırdımm
az evrak işim var fotokopide gelcem hemen aranıza:)
Slm canımmm insallahhhSelam kızlarrr nasılsınızz.. Gelsin bebişler dolsun göbişler artıkk![]()
ay hiç söyleme kuzum yaa çok sinirlendim ve üzüldüm hele ilyas bitirdi benihadi biitr gellKIz aksam esra aldırdı ya cocuğu
![]()
hadi inşallah bebişlerin seninle olsun 2 transfer mi oldu ?güzelce dinlen 1-2gün sakın gerinme... rabbimin izniyle görceksin pozitifiCanlar transfer yapıldı... dualarınızı eksik etmeyin
aminn inşallahhhh gelsinlerrr doldursunlar hayırla sağlıkla göbüşlerimiziiSelam kızlarrr nasılsınızz.. Gelsin bebişler dolsun göbişler artıkk![]()
sabırla tevekkulle beklıyoruz bakalımmaminn inşallahhhh gelsinlerrr doldursunlar hayırla sağlıkla göbüşlerimizii
Ay bizde cok kızdık.Koci de diyo sanki adamı cami de buldu evlenmeyeydin ozman diyeay hiç söyleme kuzum yaa çok sinirlendim ve üzüldüm hele ilyas bitirdi beni![]()
![]()
hahaha aynı cümleler yemin ederimAy bizde cok kızdık.Koci de diyo sanki adamı cami de buldu evlenmeyeydin ozman diyeBayağı sardık aksam
![]()
hahaha aynı cümleler yemin ederimbu adamın böyle olduğu belliydi zaten .
kararıma saygı duy diyor bide.bırak ilyası ben aynı şeyi yapsam benimki de beter tepki verirdi ilyas sakin bile davrandı.hele o çenesi fln titredi ya içim parçalandı abii diyor susuyor ahhh