Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aynen canım 5 ve 6 cı gün artık tamamlanıyor....7. gün genelde hcg salgılamaya başlıyor. ( 5. gün emmbriyosunda)
Hııı ben bir günde tutunuyor sanıyordum :). Dut bakalım hayırlısı.. İstanbul'da elektrik Ypk bende uyuyorum hep. Rüya görüp rüya tabirlerine bakmaktan gına geldi.. içimde ya olmazsa korkusu var. Gelip gidiyor ister istemez.. bana yardım edin

Ay gelemedim canısı o_Ozaten sinir oldum asgari ücrete %8 zam gelmiş.Ayıp falan dedik müdür sizene siz asgari ücret mi alıyorsunuz dedi?Bnde dayanamadım siz benzini de 100 tl alıyorsunuz dimi müdür bey dedim:KK70:Laklak yaparsanız asgari ücretiniz bile olmaz yakında dedi başka bi arkadaşta Allah büyük bi kapıyı kapar öteki açılır dedi:KK55:Adam tık diyemedi :KK55:

Ay gelemedim canısı o_Ozaten sinir oldum asgari ücrete %8 zam gelmiş.Ayıp falan dedik müdür sizene siz asgari ücret mi alıyorsunuz dedi?Bnde dayanamadım siz benzini de 100 tl alıyorsunuz dimi müdür bey dedim:KK70:Laklak yaparsanız asgari ücretiniz bile olmaz yakında dedi başka bi arkadaşta Allah büyük bi kapıyı kapar öteki açılır dedi:KK55:Adam tık diyemedi :KK55:
iyi yapmışsın bayılıyorum bana dokunmayaan yılan yaşasın moduna :@

günaydın kızlaar hayırlı cumalarr azrass azrass birazcık giremicek şehirdışına gitti yeni yıl için biraz da dinlencek her şey yolunda merak etmeyiin

Yaa değerlendir bari bacımm:KK55:Yeni yıl,yeni umutlaar:spor:
dün yaptım ödevimi :sampiyon: ,akşam 7gibi başladı ağrı zaten bu ay akıntım da vardı . muhtemelen bu akşam üzerine kadar folluk görevime devam edeceğim sonra gene aynı cansu :D
rabbimin izniyle 2017hepimizin yılı olcakkkk inanıyorummm :dua:

dün yaptım ödevimi :sampiyon: ,akşam 7gibi başladı ağrı zaten bu ay akıntım da vardı . muhtemelen bu akşam üzerine kadar folluk görevime devam edeceğim sonra gene aynı cansu :KK70:
rabbimin izniyle 2017hepimizin yılı olcakkkk inanıyorummm :dua:
Afferim kızımaa:KK74:Bendede gaz var karnım davul oldu koci bile göbek mi yaptın sen diyo:mad:İnsallah kuzumm insallahh:dua:

Back
X