Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

koca sabah diyorki bizim is yattı ozman bugün dedi.Niye dedim.Sen simdi fön attırırsın o fön pazartesiye kadar dursun dersin bizim is yatar diyo:KK70:Dedim hayır cocugum için fönümü feda etcem iste bak gör.Vay arkadaş gözlerim yasardı suan diyor:confused:
ahahaha giden fön olsunn napalımmmmm :D analık böyle bir şey:D:D:

ümitsiz olma rabbim bilir en doğrusunu ne yapalım gelirse de dünyanın sonu değil ya allah sağlık versin zamanı gelince olacak inşallah
ümitsiz olma rabbim bilir en doğrusunu ne yapalım gelirse de dünyanın sonu değil ya allah sağlık versin zamanı gelince olacak inşallah

İnşallah canim insh. Rabbim iteyen herkese en yakin en hayirli zamanda versin saglicakla insh.

napcan bugün var mı plan ?
ne biçim lodos başladı ,gece yağmura dönecekmiş yarın rahat rahat uyuruz inşallah:KK70:
benim de annişkom gelecek 2haftadır görüşemedik hava muhalefetinden
Hasret giderin kuzumm.Ben cıkısta kuaför filan isleri var iste.Yakın arkadaşım ona yardıma gitcem.Arada bi fön arttıra bilirsem atttırcam.Gelinimiz azcık gergin:silah:Onun emirlerini yerine getircez nedimeleri olarak:KK70:

Hasret giderin kuzumm.Ben cıkısta kuaför filan isleri var iste.Yakın arkadaşım ona yardıma gitcem.Arada bi fön arttıra bilirsem atttırcam.Gelinimiz azcık gergin:silah:Onun emirlerini yerine getircez nedimeleri olarak:KK70:
eyvah eyvah zor o zaman işin kolay gelsin kuşumm :D
ay inşallah bakalım giderelim özledim anneciğimi :)
kaçta bitiyo mesai senin ben cıkcam yarım saate

eyvah eyvah zor o zaman işin kolay gelsin kuşumm :KK70:
ay inşallah bakalım giderelim özledim anneciğimi :)
kaçta bitiyo mesai senin ben cıkcam yarım saate
Normalde 15.00 ama bugun 13.00 de cıkcam:KK66:Benimde anneme sözüm var valla kahvaltı etcez basbasa dedik kac ay oldu.Kahvaltıya götürcem onu.Yarında bebek mevldüne gitcem haftaya artık inss götürcem:KK4:

Normalde 15.00 ama bugun 13.00 de cıkcam:KK66:Benimde anneme sözüm var valla kahvaltı etcez basbasa dedik kac ay oldu.Kahvaltıya götürcem onu.Yarında bebek mevldüne gitcem haftaya artık inss götürcem:KK4:
ay valla biz de kahvaltı yeri arıyoruz kış için nereye gittiiniz ohh mis keyif en güzeli rabbim bu günümüzü aratmasın inşallahh

ay valla biz de kahvaltı yeri arıyoruz kış için nereye gittiiniz ohh mis keyif en güzeli rabbim bu günümüzü aratmasın inşallahh
gitmedik daha kız benim sözüm var kadına ama gtcez insallah:mad:Ben madonun kahvaltısını seviyorum,nevale de iyi.Acık hava zor oluyor karda kısta:ruh:

Günaydın canısıı ay sorma kostur kostur sabah zor kalktım.Calıstımm calıstımm:KK66:Sen naptın hafta sonu:KK51:
valla ben de dün gece dön dur bi müddet uyuyamadım sabah da tırt aynı şekil :işsiz:
oh iyi olmuş hadi :halay:
benim de iyidi çok şükür cmt annemleydim akşam sinemaya gittik çin seddi'ne tavsiye ederim şiddetle hem de mükemmel bir film.:mapus:
dün de geç kalktık hava fenaydı zaten temizlik faslı sonra kaynanoşlar geldi bi yere çıkmadık anlıcağın dün

gitmedik daha kız benim sözüm var kadına ama gtcez insallah:mad:Ben madonun kahvaltısını seviyorum,nevale de iyi.Acık hava zor oluyor karda kısta:ruh:
ben de götüreyim benim mamişi biz de yaz olduğunda derebahçe güzel oluyor serin oluyor şırıl şırıl su bi yandan saatlerce miskinleniyoruz :D ama kışın dediğin gibi iyimiş oralar denemek lazım:)

Back
X