Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Gunaydın seker.bu ay bızım olsun artıııkkkk gelsn bebısleerrr azras dan sonra yıne senlensın topııkkkk hadııınnnn bol bol calısma.ama soguktada da ınsanın hıc hevesı gelmıyo yaaaaa :KK12::KK42:
aminnn inşallahh canımm rabbim sağlıkla hayırla tez zamanda nasip etsin hepimize inşallahhhhhhh
aynen canımm ama yılmak yok devammm

ben de götüreyim benim mamişi biz de yaz olduğunda derebahçe güzel oluyor serin oluyor şırıl şırıl su bi yandan saatlerce miskinleniyoruz :KK70: ama kışın dediğin gibi iyimiş oralar denemek lazım:)
Dere bahçeye yazın yemeğe gittik.Kardeşimin bebeği var bir mama sandalyesi verdiler yeminle tifo,bakteri kaparsın.İnsan utanır onu müşteriye çıkarmaya:sinirli:

valla ben de dün gece dön dur bi müddet uyuyamadım sabah da tırt aynı şekil :işsiz:
oh iyi olmuş hadi :halay:
benim de iyidi çok şükür cmt annemleydim akşam sinemaya gittik çin seddi'ne tavsiye ederim şiddetle hem de mükemmel bir film.:mapus:
dün de geç kalktık hava fenaydı zaten temizlik faslı sonra kaynanoşlar geldi bi yere çıkmadık anlıcağın dün
ohh misss .Bu hafta yapcaz bizde bi sinema ins..Off günümüzde:KK48:

Dere bahçeye yazın yemeğe gittik.Kardeşimin bebeği var bir mama sandalyesi verdiler yeminle tifo,bakteri kaparsın.İnsan utanır onu müşteriye çıkarmaya:sinirli:
allah allah biz sık sık gidiyoruz hiç öyle bir şey yaşaamdık denk gelmedi herhalde bize o.O kötü olmuş kuzu pisler ekstra dikkat edilmesi gereken şeye önem vermiyorlar :sinirli:

günaydın canımm henüz almadım o_O bu hafta alcam inşallah çarşamba ya da perşembe.hep bir şey çıktı h.sonu alamadım o_O
olsun canım alırsın doktor banada vermişti ama ben uzağı göremiyorum tv başında falan kullan dedi. pc için benimde almam lazım aslında bu gözlüğü taktım mı rahatsız ediyor.

olsun canım alırsın doktor banada vermişti ama ben uzağı göremiyorum tv başında falan kullan dedi. pc için benimde almam lazım aslında bu gözlüğü taktım mı rahatsız ediyor.
al canım ihmal etme sen de o zaman bi göz doktoruna görün yazsın pc içinde yakına

Back
X